Konačno spremni!

Zvijezda "Kumova" od večeras u malo drugačijoj ulozi, njen novi partner otkrio je poneki detalj s priprema: "Malo je vrištala, malo umirala od smijeha"

Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz Nova TV 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 3 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 1 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 4 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 5 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 4 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 2 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 3 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 2 +15 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 4 Galerija

Ivan Jarnec podijelio je niz fotografija s proba sa svojom plesnom partnericom Dariom Lorenci pa u opisu otkrio neke sočne detalje.

Profesionalni plesač Ivan Jarnec večeras će u novoj sezoni "Plesa sa zvijezdama" zaplesati sa glumicom Dariom Lorenci.

Pogledaj i ovo Otkrij svoj talent: Održan je drugi sat edukacije u Školi glume Pokrovitelj Telemach Glumci amateri na satu kod Darije Lorenci: Što su savladali na glumačkoj poduci jedne od naših najpriznatijih glumica?

Na svom Instagram profilu objavio je niz fotografija sa dosadašnjih proba pa u opisu otkrio što je njih dvoje najviše živciralo jedno kod drugoga, ali i kako je Daria podnosila treninge.

"Jadranka i ja smo konačno spremni. U prilogu možete pogledati kako smo trenirali. Jadrankica je bila luda, malo je vrištala, malo je umirala od smijeha. Kad ona mene želi raživcirat kaže mi da sam buco, a ja njoj da mi je mama. Na kraju smo fifty - fifty. Sve u svemu, uživajte sutra kao što ćemo i mi", poručio je Ivan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Jarnec (@ivanjarnec)

"Ajmo Jadranka", podršku im je odmah u komentaru poslala plesačica Valentina Walme.

Pedro Soltz im je uputio niz emotikona pljeska. 

"Idemo Daria", "Ma pobjednici ste", "Top" "Predivni", "Samo jako", glasili su samo neki od brojnih komentara.

Daria je nedavno za naš portal sve gledatelje pozvala da prate novu sezonu spomenutog showa.

"Želim poručiti gledateljima da zovu i glasaju jer ja stvarno želim što duže plesati", kazala je Daria.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, knjiga Spare Princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry +27 Princ Harry - 1 Zanimljivosti Princ Harry javno priznao da je koristio opijate: "Marihuana mi je pomogla da se nosim s traumama"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Horvatinčić i Petra Kurtela - 3 Damir Horvatinčić i Petra Kurtela - 1 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 4 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 5 +24 Petra Kurtela i Damir Horvatinčić - 6 Celebrity Uoči početka nove sezone hit-showa mentor uputio poruku našoj glumici i svojoj plesnoj partnerici: "Ne zaboravi da sam ja tu"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene