Dijelili su mišljenje

Kralj Charles u jednom je podržavao svoju snahu: ''Oboje su to mrzili, ali nisu mogli ništa promijeniti''

Meghan Markle i kralj Charles - 2 Meghan Markle i kralj Charles - 2 Afp 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i kralj Charles - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 3 Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 3 Kralj Charles Kralj Charles - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Meghan Markle +20 Meghan Markle Galerija

Meghan Markle osudila je osnovni kraljevski protokol kao blesav i mrzila je biti kontrolirana, navodi se u novoj kraljevskoj knjizi.

''Pozlaćena mladost: Intimna povijest odrastanja u kraljevskoj obitelji'' Toma Quinna daje uvid u Meghanino iskustvo ulaska u kraljevski život kao strankinja nakon vjenčanja s princem Harryjem 2018. godine.

Pogledaj i ovo Omid Scobie Situacija je ozbiljna Novinar koji je izazvao kraljevski skandal u Britaniji napravio je šokantan istup zbog novih optužbi: ''Kunem se svojom obitelji''

U knjizi se član osoblja Kensingtonske palače prisjeća reakcije obitelji na Meghan jer nije bila rođena kao princeza.

Radnica je rekla: "Mislim da u cijeloj povijesti nije postojala veća razlika između onoga što netko očekuje kada postaje član kraljevske obitelji i onoga što je otkrio kad to i postane. Meghan je bila silno razočarana."

Kate, princeza od Walesa, morala se nositi sa sličnim tretmanom, no navodno se bolje snalazila jer nema Meghanine nastrane sklonosti, rekla je radnica.

Jedan od Meghaninih bivših savjetnika također je rekao: "Meghan je mrzila što je kontrolira kraljevski protokol."

"Činjenica, na primjer, da u palači Kensington kraljevski članovi moraju unaprijed najaviti kada napuštaju palaču i kamo idu. To je djelomično radi sigurnosti, ali djelomično i kako bi se izbjegla situacija u kojoj starijeg člana kraljevske obitelji smijeni mlađi član kraljevske obitelji koji odlazi baš kad ode važnija osoba."

Dok je vojvotkinja odbacila to pravilo kao glupo, kraljevsko kućanstvo smatralo ga je apsolutno neophodnim.

A u tome je novu snahu podržavao i kralj Charles.

Bivši savjetnik je rekao: ''Mislim da se Charles slaže s Meghan u mnogim točkama - smatrao je da je veći dio protokola glup, ali teško ga je promijeniti.''

Ipak, Meghan je na kraju uspjela izbjeći kraljevski protokol te je sa suprugom otišla u Ameriku živjeti slobodnije i po svojim pravilima.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 Ivana Kekin - 2 Ivana Kekin - 1 +17 Ivana Kekin - 2 Celebrity Supruga Mile Kekina iznenadila odjevnom kombinacijom kakva se u Saboru ne viđa često!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Supruga i kćeri Saše Matića - 1 Supruga i kćeri Saše Matića - 2 Supruga i kćeri Saše Matića - 3 Saša Matić +15 Saša Matić Celebrity Kćeri Saše Matića prvi put snimljene u javnosti, ne zna se koja je ljepša, a s njima je bila i majka, od koje su naslijedile izgled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene