naša nova navijačica

Za Hrvatsku je navijala i holivudska zvijezda koja boravi u Zagrebu, pogledajte kako je podržala Vatrene!

Kate Beckinsale - 2 Kate Beckinsale - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale - 3 Kate Beckinsale - 1 Kate Beckinsale - 4 Kate Beckinsale na Adventu u Zagrebu Kate Beckinsale na Adventu u Zagrebu Kate Beckinsale na Adventu u Zagrebu Kate Beckinsale - 4 Kate Beckinsale - 3 Kate Beckinsale - 2 Kate Beckinsale - 1 +20 Zagreb: Kate Beckinsale na setu filma Canary Black Galerija

Holivudska glumica Kate Beckinsale Hrvatima je poželjela sreću prije utakmice s Japanom, a čini se da se njezina želja i ostvarila.

Holivudska glumica Kate Beckinsale, koja trenutačno boravi u Zagrebu zbog snimanja filma ''Canary Black'', slobodno vrijeme koristi za gledanje utakmica, a ovog je puta navijala i za hrvatsku reprezentaciju.

Pogledaj i ovo Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 3 naša nova navijačica Holivudska glumica javila se s dočeka Vatrenih u Zagrebu, nije mogla vjerovati što se događa: "Od milijun ljudi na ulici..."

Kate je na svojem Instagramu podijelila priču slavlja hrvatskih navijača te uz fotografiju napisala: ''Sretno, Hrvatska!'' uoči same utakmice s Japanom.

Njezina se dobra želja i ostvarila, pa je Hrvatska tako slavila nakon duge i napete utakmice.

Osim za Hrvatsku, Kate je navijala i za Englesku u utakmici sa Senegalom, a vesele prizore također je objavila na svojem Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Sjedeći na kauču u dresu engleske reprezentacije i s dva repića na glavi, Kate je žestoko navijala za svoju zemlju, a prije toga posjetila je i zagrebački Advent.

U svojim pričama na Instagramu objavila je snimku s klizališta na Trgu kralja Tomislava. Kate je na klizanju bila s prijateljicom, a uživale su unatoč kiši.

Glumicu na Instagramu prati više od pet i pol milijuna ljudi, pa je ovo odlična besplatna reklama za Hrvatsku.

Beckinsale u filmu "Canary Black" tumači ulogu Avery Graves, vrhunske operativke CIA-je koju teroristi ucjenjuju kako bi izdala vlastitu zemlju i time spasila svojeg otetog muža. Odsječena od cijelog tima, Avery se okreće svojim kontaktima iz podzemlja kako bi preživjela i što prije pronašla ono što otmičari žele. Izdana na svakom koraku, mora se osloniti na svoju vrhunsku obuku i utrenirane borbene vještine u toj smrtonosnoj utrci koja bi mogla izazvati globalnu krizu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida - 1 Ivana Vida - 2 Ivana Vida Ivana Vida +25 Ivana Vida - 4 Celebrity Domagoja Vidu došli su podržati supruga koju rijetko viđamo i sinčić koji je bio pravi hit na prošlom Svjetskom prvenstvu!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Dojčinović - 1 Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović - 3 Aleksandra Dojčinović - 2 +14 Aleksandra Dojčinović Celebrity Poznata hrvatska dizajnerica utakmicu pratila u društvu bivšeg Kolindina savjetnika s kojim vješto skriva vezu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene