odlična reklama

Holivudska glumica posjetila Advent u Zagrebu pa se snimkama pohvalila na Instagramu, na kojem je prati više od 5 milijuna ljudi!

Kate Beckinsale na Adventu u Zagrebu Kate Beckinsale na Adventu u Zagrebu Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale na Adventu u Zagrebu Kate Beckinsale na Adventu u Zagrebu Kate Beckinsale na Adventu u Zagrebu Zagreb: Kate Beckinsale na setu filma Canary Black - 1 Zagreb: Kate Beckinsale na setu filma Canary Black - 3 Zagreb: Kate Beckinsale na setu filma Canary Black - 4 Zagreb: Kate Beckinsale na setu filma Canary Black - 5 Zagreb: Kate Beckinsale na setu filma Canary Black - 6 Zagreb: Kate Beckinsale na setu filma Canary Black - 8 Zagreb: Kate Beckinsale na setu filma Canary Black - 13 +19 Zagreb: Kate Beckinsale na setu filma Canary Black - 12 Galerija

Kate Beckinsale u Zagrebu snima filma "Canary Black", a pauze od snimanja iskoristila je za obilazak Adventa u Zagrebu.

Holivudska glumica Kate Beckinsale već tjednima boravi u Zagrebu, u kojem snima film "Canary Black".

Pogledaj i ovo Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 3 naša nova navijačica Holivudska glumica javila se s dočeka Vatrenih u Zagrebu, nije mogla vjerovati što se događa: "Od milijun ljudi na ulici..."

Pauze od snimanja iskoristila je za posjet Adventu u Zagrebu, a u svojim pričama na Instagramu objavila je snimku s klizališta na Trgu kralja Tomislava.

Kate je na klizanju bila s prijateljicom, a uživale su unatoč kiši.

Glumicu na Instagramu prati više od 5 i pol milijuna ljudi, pa je ovo odlična besplatna reklama za Hrvatsku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Beckinsale u filmu "Canary Black" tumači ulogu Avery Graves, vrhunske operativke CIA-je koju teroristi ucjenjuju kako bi izdala vlastitu zemlju i time spasila svojeg otetog muža. Odsječena od cijelog tima, Avery se okreće svojim kontaktima iz podzemlja kako bi preživjela i što prije pronašla ono što otmičari žele. Izdana na svakom koraku, mora se osloniti na svoju vrhunsku obuku i utrenirane borbene vještine u toj smrtonosnoj utrci koja bi mogla izazvati globalnu krizu.

U vodećoj ulozi pridružuje joj se kolega Rupert Friend, publici dobro poznat iz uspješnih serijala "Anatomija jednog skandala" i "Obi-Wan Kenobi".

Redatelj filma je Pierre Morel, francuski redatelj koji stoji iza kinohitova "96 sati" i "Pepermint", dok je za scenarij zaslužan Matthew Kennedy. Zvučnim imenima svjetske kinematografije tu nije kraj, direktor fotografije je slavni Thierry Arbogast, koji je radio na velikim hitovima Luca Bessona "Peti element" i "Lucy", dok je za scenografiju zadužen Sebastian Krawinkel, poznat po svojem radu na filmovima "Put oko svijeta u 80 dana" i "Najtraženiji čovjek".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 5 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić - 5 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić, Mateo Kovačić Josip i Silvija Brozović (Foto: Instagram) +12 Silvija Brozović (Foto: Instagram) Celebrity Britanski mediji očarani suprugama hrvatskih nogometaša, evo koje su izdvojili kao najljepše!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene