pa što je ovo?!

Neobičan donji dio badića Ivane Knoll baš je čudno vidjeti na njoj, kad vidite fotografije, sve će vam biti jasno!

Ivana Knoll Ivana Knoll Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 4 +21 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll bila je prava atrakcija na plaži u Miamiju, a svu pozornost ukrale su kupaće gaće koje se itekako razlikuju od onih koje smo navikli na njoj vidjeti.

Ivana Knoll bila je prava atrakcija na plaži u Miamiju, gdje je pozirala tamošnjim paparazzima. Knoll se mazala uljem za sunčanje i izvijala na ležaljci, ali svu pozornost ukrao je kupaći kostim s trešnjicama koji je nosila.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Kada se vraća? Zamamni atributi Ivane Knoll jedva su ostali skriveni ispod badića u kojem se izvijala u plićaku, izgleda da je sve bliže kući!

Naime, od Ivane smo navikli da nosi oskudne komade donjeg rublja koji ne skrivaju previše te da voli pokazati guzu, a ovog puta svoj atribut sakrila je u kupaćim gaćama koje su bile široke i kako se kaže u svakodnevnom razgovoru – bapske.

A kako se vama sviđa Knoll u ovakvom outfitu, recite nam u anketi.

Što vi mislite o kupaćem kostimu Ivane Knoll?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Na svom Instagramu ovim se fotografijama još nije pohvalila, ali je zato objavila videozapis u drugom kupaćem kostimu koji je puno izazovniji od toga.

Za vikend je bila u Bakuu i pratila Formulu 1, ali i fotografirala se s vozačem Ferrarija Charlesom Leclercom.

Ivanu na Instagramu prati gotovo 3,4 milijuna obožavatelja, koje svakodnevno uveseljava objavljivanjem seksi fotografija u kojima ističe svoje zavodljive atribute.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros In Magazin: Jasmin Stavros - 3 Jasmin Stavros - 1 Jasmin Stavros - 2 +25 Jasmin Stavros - 3 inMagazin Ovo je bio posljednji Stavrosov intervju za IN magazin, ono što je tada poručio para srce: "Najvažnije je…"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Duško Lokin i Jasmin Stavros Duško Lokin i Jasmin Stavros Mladen Grdović i Jasmin Stavros Jasmin Stavros i Mladen Grdović +27 Jasmin Stavros i Zlatko Pejaković Celebrity Neutješni Duško Lokin oglasio se nakon gubitka velikog prijatelja Stavrosa, Pejaković od šoka ne može govoriti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene