''Prema vjerovanjima...''

Knoll zbog posljednje objave pokrenula lavinu reakcija na društvenim mrežama, a nemaju veze s njezinim bujnim atributima!

Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 4 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 +22 Ivana Knoll - 3 Galerija

Ivana Knoll opet je pokrenula lavinu reakcija novom objavom na društvenim mrežama, ali ovog puta nije se radilo o njezinim atributima, već o nečemu sasvim drugom.

Ivana Knoll ovog je puta pozornost skrenula na nešto drugo osim svojih atributa, a pričom koja stoji iza toga nasmijala je svoje pratitelje.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Nije im ostala dužna! Knoll odgovorila hejterima na burne reakcije poslije objave o kupovini stana u Miamiju: ''Ljudi moji, da sam to koristila...''

Naime, netko joj je komentirao fotografiju na kojoj joj se vide nožni prsti, od kojih je drugi dulji od palca, a evo što je ona onda rekla.

''Prema jednom indijskom vjerovanju majke ne žele da se njihovi sinovi žene za djevojke koje imaju dugačak drugi nožni prst jer one navodno previše šefuju'', napisala je Knoll te nasmijala svoje pratitelje.

Inače, stari azijski narodi vjerovali su da su upravo stopala ogledalo duše, a osobe koje imaju duži drugi prst smatrali su snalažljivima i upornima. U prošlosti su Indijci izbjegavali žene s predugačkim drugim prstom zbog straha da će im previše naređivati u braku.

To bi moglo navesti na razmišljanje mnoge muškarce koji bi voljeli da im je Knoll supruga, pogotovo nakon posljednjih nekoliko fotografija koje je objavila na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 4 Nenad Tatarinov - 3 Nenad Tatarinov - 2 +26 Nenad Tatarinov - 1 Nekad i sad Evo kako je suprug Maje Šuput izgledao prije nego što je upoznao našu pjevačicu, odmah je uočljiva velika promjena!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 1 Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 3 Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 2 Zdravko Mamić +11 Zdravko Mamić Celebrity Zdravka Mamića teško je bilo prepoznati na tribinama teniskog turnira, pokazao potpuno drugačiji imidž od onog na koji su svi navikli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene