U iščekivanju su!

Fabijan Pavao Medvešek pozirao s lijepom suprugom, a svu pažnju ukrao je njezin trudnički trbuščić!

Fabijan Pavao Medvešek i supruga Karla - 1 Fabijan Pavao Medvešek i supruga Karla - 1 Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i supruga Karla - 2 Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 3 Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek - 3 Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek - 5 +0 Fabijan Pavao Medvešek i supruga Karla - 1 Galerija

Fabijan Pavao Medvešek pozirao je sa svojom suprugom Karlom, a svu pažnju privukao je njen trudnički trbušćić.

Naš poznati glumac i član žirija ''Supertalenta'' Fabijan Pavao Medvešek podijelio je privatnu fotografiju sa svojom suprugom Karlom, a svu pažnju privukao je njen trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo Nika Barišić i Fabijan Pavao Medvešek Dobro to njima ide! Zvijezde ''Kumova'' pjevaju svevremenski hit, poslušajte kako zvuči vaš omiljeni glumački duo!

Fabijan i Karla napravili su selfie, a prelijepa trudnica ruke je stavila na kukove i otkrila trbuh u prugastoj majici.

''2+1'', napisao je Fabijan u opisu fotografije, a u komentarima su se proširili brojni komentari i čestitke iako je glumac već ranije dao do znanja da iščekuju prinovu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr)

 

Beba će im stići u veljači sljedeće godine koja je blizu, a Fabijan je vesele vijesti podijelio pred kamerama In magazina u listopadu.

 

''Volimo te neke bitne i ključne stvari ostaviti nama, ali naravno nismo mogli sakriti da stiže, da nam netko stiže. Užasno sam uzbuđen i užasno se veselim, ali što će biti od toga ne znam. Zna se već i spol, ali... Stvarno jedino o čemu mi razmišljamo je da to dijete bude zdravo, i dobro i da nam dođe'', kaže Fabijan.

Fabijan i Karla u vezi su bili od srednjoškolskih dana, a iako o njoj nije otkrivao puno, ne krije da mu je najveća podrška u karijeri.

Jednom prilikom za Večernji list dao je kratak komentar o djevojci.

''Studira produkciju i završila je francuski i fonetiku. Oprostila mi je što me nikad nema doma'', rekao je.

Karla je studirala u Londonu pa su svoju vezu održavali na daljinu, a sad su i stali pred oltar i ovjekovječili svoju dugogodišnju ljubav.

2020. godine Fabijan je odnio pobjedu u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', a ona ga je i tad bodrila.

"Ona je mene uvijek jako podržavala, ona je znala koliko je to zapravo neki stres i neki veliki zadatak. Tako da je njoj samim time, da ja to izvedem i postignem, bilo sasvim dovoljno i bila je jako sretna. Hvala joj na tome", zahvalan je Fabijan.

Vjenčali su se u svibnju ove godine, a sada će im bračni život uljepšati i prinova.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Branka Grubnić - 5 Marko i Branka Grubnić - 1 Marko i Branka Grubnić - 2 Marko i Branka Grubnić - 3 +19 Marko Grubnić - 5 Celebrity Grubnić objavio božićnu fotku sa zgodnom mamom, zbog mladolikog izgleda i vitkih nogu dobila poseban kompliment: "Klasa za sebe!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Doris Dragović - 8 Doris Dragović - 9 Doris Dragović - 10 +26 Doris Dragović - 11 Zanimljivosti Doris Dragović objavila 34 godine staru fotografiju s Massimom i sve dirnula emotivnom porukom koju je napisala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene