Urnebes!

Evo kako poznati Hrvati navijaju za Let 3 u finalu Eurosonga, Seve nazdravlja s posebnim pićem, a neki su dresirali i kućne ljubimce!

Let 3 - 2 Let 3 - 2 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na Instagramu Sonja Kovač na Instagramu Nataša Janjić na Instagramu Ivana Marić na Instagramu Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu Damir Tomljanović na Instagramu Marina Mamić na Instagramu Marco Cuccurin na Instagramu Let 3 - 6 Let 3 - 2 +17 Let 3 - 1 Galerija

Naši poznati podijelili su na društvenim mrežama kako podržavaju naš Let 3 u finalu Eurosonga, neki nazdravljaju, a neki su izdresirali i svoje kućne ljubimce na riječ ''ŠČ!''.

Naše poznate osobe na svojim društvenim mrežama večeras dijele svoju kućnu atmosferu kako prate Let 3 na Eurosongu.

Pogledaj i ovo Let 3 - 2 Pogledajte atmosferu! Ususret finalu letovci dijele autograme, dobili su i spas za grlo, a Ivanka se od Mrleta ne odvaja!

Prva se javila Severina koja ih podržava od samog početka, a objavila je Instagram priču na kojoj je fotografirala pivo s naljepnicom s natpisom ''ŠČ!'', a poslužila se i raznim grickalicama.

''ŠČekamo'', napisala je Sevka na fotografiji kratko.

Naša influencerica Sonja Kovač je pak izdresirala svog psića da laje kada ona izgovori ''ŠČ!'', a sve je također pokazala na Instagram priči.

Svaki put kad je Sonja viknula ŠČ, pas je zalajao, a ona je u opisu napisala ''Buba mantra''.

Unebesan videozapis možete pogledati OVDJE.

Ivana Marić podijelila je fotografiju Leta 3 te dodala: ''Idemooo! Sad ili nikad!'' na svojoj Instagram priči.

A glumica Nataša Janjić našim letovcima također nazdravlja s njihovim pivom ''ŠČ!'' u limenci te je također napisala: ''Idemoooo Let 3!''.

Nakon toga javila se i nakon nastupa letovaca te napisala ''Najluđiiiiiiii''.

Javio se tu i član žirija ''MasterChefa'' Damir Tomljanović te je na crnoj pozadini Instagram priče kratko napisao: ''ŠČ!''.

Marco Cuccurin bio je izuzetno sretan jer je Prlja ozdravio, a divio se i publici.

''Danas mu se ne trese glas i ajme kako svi u publici višu ''šć'' u isto vrijeme!'', napisao je.

A javila se i glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je nastup pratila u jednom kafiću i to objavila na priči.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 +30 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Celebrity Marco Cuccurin nakon zabrinjavajućih objava na Instagramu otkrio hoće li se moći natjecati u polufinalu ''Plesa sa zvijezdama''!

  1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Franke Batelić Viktor Sin Franke Batelić Viktor Franka Batelić i Sara Jo - 3 Franka Batelić i Sara Jo - 1 +27 Franka Batelić - 3 Celebrity Pogledajte kako je sin Franke i Ćorluke reagirao na nastup Leta 3 na Eurosongu, pjevačica je objavila urnebesan video mališana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene