''Da nema Paule...''

Marco Cuccurin nakon zabrinjavajućih objava na Instagramu otkrio hoće li se moći natjecati u polufinalu ''Plesa sa zvijezdama''!

Marco Cuccurin - 3 Marco Cuccurin - 3 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 +24 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Galerija

Marco Cuccurin zabrinuo je sve pratitelje ''Plesa sa zvijezdama'' svojim zdravstvenim stanjem, a nama je otkrio hoće li biti u stanju plesati ovu nedjelju.

Marco Cuccurin ozbiljno se razbolio tik prije polufinala, a već par dana mladi influencer ozbiljno zabrinjava svoje pratitelje svojim zdravstvenim stanjem.

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin ''A daaaj...!'' Fotka kojom je mentorica Paula Cuccurinu čestitala rođendan nasmijat će vas do suza, natpis na papiriću je urnebesan!

Iz dana u dan činilo se kako će se Marco teško oporaviti za polufinalnu emisiju ''Plesa sa zvijezdama'' u nedjelju, a nama je otkrio kako se trenutno osjeća.

''Puno sam bolje, pogotovo gledajući tri dana ranije kad sam bio doslovno koma. Sad se oporavljam, dižem na noge, dobio sam dvije infuzije i trebam još koji trening da mi se vrati snaga do kraja što vjerujem da hoće do sutra'', kaže optimistično Marco.

Obzirom da je ležao bolestan, zanimalo nas je jesu li on i partnerica Paula uopće imali koju probu te kako teku pripreme.

''Preskočili smo dva dana treninga jer fizički nisam mogao, morao sam poslušati svoje tijelo i odmoriti. Ali krenuli smo s treninzima, vježbamo ujutro i popodne nakon veće pauze i tako planiramo nadoknaditi ova dva dana koja nismo radili. Želimo izvježbati isto, ako ne i više od prijašnjih emisija, ne želimo nikoga razočarati i želimo pokazati naš trud i rad.''

Njegova mentorica Paula uvijek mu je velika podrška, a to je posebno pokazala i ovaj tjedan.

''Znali smo koliko je važno da dođem k sebi, bila je sa mnom kad mi je bilo užasno slabo, odvela me kući, kupila lijekove, štapiće, dvopeke, a sljedeći dan me ponovno posjetila kod kuće i stvarno ispala pravi prijatelj!'' rekao je, a na svojim Instagram profilima pokazali su i da je Marco Pauli na probu za malu ispriku donio ružu.

''Da nema Paule i infuzije i dva dana odmora, ja sam puno bolje, možemo gazit dalje!'' govori.

Obzirom da su tako blizu finala, zanimalo nas je hoće li mu biti žao ako ispadnu ove nedjelje.

''Naravno da će mi biti krivo, ali uopće ne razmišljam o tome. Znam da ćemo stisnuti i dati još više od sebe nego inače, treba se boriti, treba dati zadnji atom svoje snage jer ako smo mogli 10 tjedana možemo i 12 i ja čvrsto u to vjerujem! Dat ćemo sve od sebe'', zaželio je sebi i Pauli.

Marco je na društvenim mrežama otkrio i da se za njega brine draga baka koja ga liječi domaćom juhom, a s njim je, podsjetimo, zaplesala i u jednoj emisiji kada su parovi kao goste imali obitelj ili prijatelje.

A kako će sve proći i hoće li se Marco i Paula s još dva para plasirati u finale emisije, doznajte ove nedjelje u novoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' u 20.15 na Novoj TV.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Juliana Nalu - 3 Juliana Nalu - 2 Juliana Nalu - 4 Juliana Nalu - 1 +15 Juliana Nalu - 15 Celebrity Tko je zgodna Brazilka o kojoj priča cijeli svijet? U gaćicama koje su malo toga prekrile pokazala je sve svoje čari!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina 2008. godine - 3 Severina 2008. godine - 1 Severina 2008. godine - 2 Severina 2008. godine - 4 +26 Severina 2008. godine - 5 Nekad i sad Pogledajte kako je Seve izgledala prije 15 godina kad je nosila vjenčanicu, ali nije bila riječ o vjenčanju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene