''Ja to jako cijenim''

Jedan od naših najpoznatijih influencera otkrio tajnu jako zanimljive tetovaže: ''Predstavlja tu jednu ljubav koju smo si obnovili''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 Tara Thaller, glumica +24 Tara Thaller, Mateo Cvenić Galerija

Na podiju Plesa sa zvijezdama plesalo se na velike eurovizijske hitove. Bila je to odlična uvertira u ovo najsvjetlucavije glazbeno natjecanje na svijetu, a show je napustila glumica Tara Thaller. Koje su im najdraže eurovizijske pjesme i što predviđaju Letu 3, kandidati su otkrili našem Davoru Gariću za IN magazin.

Naša pjevačica Tara Thaller i Mateo Cvenić otplesali su rumbu, a potom ispali u eliminacijama i završili svoje natjecanje u showu "Ples sa zvijezdama", a ona ne skriva ni koliko je tužna.

Pogledaj i ovo Tara Thaller - 2 iznenadila prisutne Jedna od naših najljepših glumica priredila je show na reviji u Zagrebu, pogledajte zašto su je svi snimali mobitelima!

"Mislim, naravno, uživala sam. Htjela sam i dalje uživati, ali opet kažem, zahvalna sam što sam imala ovu priliku", rekla je Tara.

Plesni podij ove nedjelje bio je ispunjen poznatim eurovizijskim uspješnicama.

"Sveta ljubav te dopala. Koja je to čast?" upitao je novinar Davor Gavrić našeg Franu Ridjana.

"Ogromna čast. Kad smo čuli da nam stiže ta pjesma, ja kažem – pa to je, ono, jedna od najvećih uspješnica Hrvatske, oni legendarni pokreti Maje Blagdan. Ja sam pitao Gabi možemo li to staviti u koreografiju. Kaže ona: 'Ajde, OK, dobro, dat ću ti'", smijao se Ridjan.

"Što će Doris reći kada vidi vašu Želju?" pitao je Dariju Lorenzi Flatz.

"A ne znam, nadam se da će joj se svidjet", rekla je glumica.

Doris, molim te, javi Dariji kakva je bila. Koja ti je nekako najdraža eurovizijska pjesma?

"A sad ću reći da mi je ova – Željo moja", rekla je samouvjereno Daria.

Kad smo kod broja jedan u životu, što je tebi nekako najvažnije u životu?

"Moja najvažnija stavka bila bi neki unutarnji mir, ja mislim, a onda iz svega toga proizlazi i neka sreća na van" , rekla je Maja Drobnjaković.

Što predviđaš Letu 3? Hoće li ući u finale, neće? Fanovi to dobro znaju predvidjeti, ali zasad je to onako klimavo.

"Pa meni je uvijek drago kad neki izvođači iz Hrvatske idu. Ja bih volio da prođu u finale, mislim, to je neko minimalno priznanje", poručio je Frano.

Reci nam koje je značenje ove tetovaže – srce u kući.

"Srce u kući... Naime, tata mi je poslao razglednicu doma jer, evo, sad već pet godina ne živim u Puli. Poslao mi je razglednicu na kojoj je rekao da kad god je sa mnom kao da je doma. I nacrtao je kućicu sa srcem i to je točno ta koju je tata nacrtao. Mislim da je jako lijepo da čovjek od 50 godina želi nešto nacrtati, još to poslati i ja to jako cijenim. I to nekako predstavlja tu jednu ljubav koju smo si, onako, da kažem, obnovili nakon puno godina što nije bio u mom životu", objasnio je Marco Cuccurin.

Ako slučajno napustiš show "Ples sa zvijezdama" prije finala, pretpostavljam da će i to biti onako "wow, koliko daleko sam dogurala" ili "joj, žao mi je što nisam baš u finalu"?

"Pa mi igramo ovdje sportski i grizemo i trudimo se stvarno iz tjedna u tjedan, ali deseta emisija je zaista puno i mislim da je to veliki uspjeh", rekla je Maja.

"A stvarno, kad znaš da si došao ovako do kraja, onda postaješ svjestan te želje da ti je tu fakat bilo lijepo", nadovezala se Daria.

  1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle +27 Meghan Markle Zanimljivosti Čudan detalj oko struka Meghan Markle zbunio korisnike društvenih mreža, nagađa se što bi to moglo biti, evo nekih teorija!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 +30 Severina - 2 Celebrity Severina pokazala nikad bujniji dekolte u društvu muškarca koji joj je najveća podrška u dobru i zlu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene