Baš su se zbližili!

Mentorica Marka Cuccurina otkrila je s kim se naš poznati influencer priprema za desetu emisiju hit-showa!

Marco Cuccurin i Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Marco Cuccurin Marco Cuccurin i Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Marko Cuccurin - 4 Marko Cuccurin - 5 Marko Cuccurin - 2 +19 Marko Cuccurin - 1 Galerija

Paula Tonković podijelila je na Instagram storiju fotografiju Marka Cuccurina i Tare Thaller pa pokazala koliko su se zbližili.

Plesačica Paula Tonković koju gledamo u popularnom showu "Ples sa zvijezdama" kao mentoricu Marka Cuccurina objavila je zanimljivu fotografiju u kojoj je pokazala s kim se on priprema za desetu emisiju.

Pogledaj i ovo Završio Ples sa zvijezdama - 1 Bilo je napeto Marco i Paula iskreno progovorili o emotivnom putovanju do trona: "Na kraju krajeva je pobijedilo i to naše prijateljstvo!"

Naime, Marko je pozirao u plesnom izdanju s glumicom Tarom Thaller i tako pokazao kako je u showu stekao jedno novo predivno prijateljstvo.

Tara inače pleše sa mentorom Mateom Cvenićem, no čini se kako se ne bi bunila ni da je Marko na tom mjestu jer se idealno slažu.

Na sljedećem storiju Paula je objavila i video u kojem je pokazala kako Tara i Marko plešu. 

Prošle nedjelje Marco i Paula plesali su slowfox koji je sudeći po dobivenim komentarima od žirija - prošao i više nego dobro.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

Ovaj fantastičan plesni duo gledajte ove nedjelje u 20:15 na malim ekranima Nove TV gdje će nas u desetoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" zasigurno ponovno oduševiti nekim novim plesnim korakom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 4 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 5 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 3 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 2 +26 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 1 Zanimljivosti Stavrosova supruga uvijek se držala podalje od javnosti i medija, a na sprovodu je hrabro primala izraze sućuti i zagrljaje utjehe

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 1 Princ Harry - 2 Princ Harry - 3 Princ Harry - 1 +26 Princ Harry Zanimljivosti Stručnjaci za govor tijela otkrili su što je Harry pričao na krunidbi, a uočili su i bizarnu gestu koju je izveo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene