''Mi smo spremni...''

Jedna od najljepših Hrvatica zadovoljna je ishodom situacije: ''Mogu reći da je poruka shvaćena''

1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller, Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller, Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić - 6 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 +31 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Galerija

Tara Thaller i Mateo Cvenić u osmoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su valcer.

''Mogu reći da je poruka shvaćena. Dobili smo prvu desetku. Tražili, dobili, samo trebaš tražiti u ovom showu'', našalila se glumica Tara Thaller na desetku od žirija u prošloj emisiji Plesa sa zvijezdama.

Pogledaj i ovo Tara Thaller - 2 iznenadila prisutne Jedna od naših najljepših glumica priredila je show na reviji u Zagrebu, pogledajte zašto su je svi snimali mobitelima!

''Mi smo spremni za bodove, dajte nam bodove'', našalio se Tarin mentor Mateo.

Ove nedjelje plesali su valcer.

''Dosad je Tari svaki standardni ples ležao i super se snašla u njima. Njen ples je na jednoj jako visokoj razini u dvorani, ali često je znala ta trema presuditi pa malo izvedba padne usred livea. Iza ove koreografije stoji teška priča, nadam se da će gledatelji to prepoznati'', komentirao je Mateo.

''Bilo bi mi žao da sad ispadnemo, a tek sam se krenula opuštati, a već je sedam epizoda iza nas'', rekla je Tara.

A evo smatra li žiri da su Tara i Mateo ovu koreografiju izveli opušteno.

''Kakvo probijanje leda! Jednostavne elemente je najteže izvesti, a ti si to izvela kako spada. Snažno, emotivno, bila si skroz unutra. Perfektan performans, bravo!'', rekla je Franka. 

''Potpuno sam zaboravila da nisi profesionalna plesačica, sad si napokon u sebi, vladaš svojim tijelom, to je svrha plesa'', rekla je Larisa. 

''Svaka čast mentoru, kontinuirano, fluidno gibanje je bilo kod tebe, tehnika početna dobro otplesana'', dodao je Ciboci. 

''Kristaliziraju se sada kandidati koji su potpuni paket, a ti si jedan od tih kandidata'', zaključio je Igor. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo, Tatjana i Lana Josipović Ivo, Tatjana i Lana Josipović - 1 Tatjana, Ivo i Lana Josipović - 2 Ivo i Lana Josipović - 3 +25 Ivo i Lana Josipović - 4 Celebrity Samozatajnu kćer Ive Josipovića dugo nismo vidjeli u javnosti, a sada se pridružila roditeljima na važnom događaju!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 3 Katarina Baban +20 Katarina Baban Celebrity Domaća glumica oduševila novim imidžem, odvažila se na veliku promjenu: "Kako ti dobro stoji!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene