Podržava ih od početka!

Seve pokazala što su joj letovci poslali iz Liverpoola prije finala: ''Voli ih ova mala u crvenoj haljini''

Severina - 1 Severina - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na Instagramu Severina i Let 3 - 1 Severina i Let 3 - 2 Severina Severina - 2 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 7 +19 Severina - 6 Galerija

Severina se pohvalila fotografijom koju je dobila iz Liverpoola, uz njezinu fotografiju s Eurovizije, letovci su fotografirali svoje čizme i kapu s natpisom ''ŠČ!''.

Severina se na svojim društvenim mrežama pohvalila fotografijom koju je dobila iz Liverpoola od članova benda Let 3.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Ajmo ŠČ" Severina od samog početka podržava letovce, a evo kako je navijala za njih u polufinalu!

Pokraj njezine velike fotografije u crvenoj haljini u kojoj je nastupala na Euroviziji davne 2006. godine, letovci su fotografirali i svoje crvene čizme te kapu s natpisom ''ŠČ!''.

''Upravo sam dobila fotku iz garderobe od mojih drugova koji nastupaju večeras na jednom festivalu... Najbolji su i ŠČikle su im jako kul! Divite im se ispred malih ekrana i glasajte za njih... Voli ih ova mala iza u crvenoj haljini'', napisala je u opisu fotografije Severina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

A mnogi ne znaju da veza Severine i Leta 3 traje već dugi niz godina.

Severina ne krije da od samog početka navija za Let 3 i da su oni njezini veliki favoriti bili još prije nego je Dora bila održana, a mnogi se sjećaju i njihove suradnje od prije 17 godina. Prisjetila se tih vremena i Seve na svom profilu na Instagramu gdje je objavila video za pjesmu s kojom nas je predstavljala na Eurosongu "Moja štikla", a koji je snimila s letovcima.

"LETjeli smo prije 17 godina... I eto danas i njih u ŠČiklama... Tu je taj mali faktor njihovog uspjeha (i traktor, također)", napisala je Severina uz video.

Inače, riječku grupu podržala je još na samom početku - kada je objavila video s Maldiva gdje je na pješčanoj plaži napisala "Mama ŠČ".

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Borić Jerneić - 2 Marija Borić Jerneić - 3 Marija Borić Jerneić - 1 Marija Borić Jerneić - 1 +19 Marija Borić Jerneić - 2 Celebrity Naša glumica u prvom izlasku nakon vijesti da čeka drugo dijete pokazala trudnički trbuščić na zagrebačkoj špici!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 - 4 +26 Let 3 - 6 Celebrity Mrle pokazao kako se dečki opuštaju prije finala, pogledajte kakav su kraljevski tretman dobili u hotelskoj sobi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene