''Top topova!''

Ella Dvornik odlučila se na drastičnu promjenu imidža: ''Predobro ti stoji i frizura i boja!''

Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 1 +20 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik na Instagramu se pohvalila svojim novim imidžem, a pratitelji kažu da je ovo njezino najbolje izdanje dosad.

Ella Dvornik pohvalila se novim izgledom i imidžem na svojim društvenim mrežama, a pratitelji su oduševljeni promjenom.

Pogledaj i ovo Stan Elle Dvornik Novo poglavlje Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

Naša influencerica i poduzetnica odlučila je promijeniti frizuru te se ošišati nakratko, a nova dužina kose, malo iznad ramena, nije prestala dobivati komplimente od pratitelja.

''Rekla sam - šišaj! Bob je savršena frizura koja se lako stilizira, a to mi trenutačno treba. Još ako je prošaran pramenovima, izgleda voluminoznije'', otkrila je Ella u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

''Najbolje Ellino izdanje dosad! Just wow!'', ''I baš ti dobro stoji, boja, friz – ekstra!'', ''Svakako ti bolje stoji nego duga kosa'', ''Najelegantnija frizura ikad'', komentirali su njezini pratitelji.

''Žena kojoj svaka frizura stoji, ''Ma tebi sve dobro stoji'', neki su od nebrojenih komentara i pohvala koje je Ella dobila.

Ella je poznata po fantastičnoj figuri za koju naporno vježba u teretani te zbog koje se pridržava i zdrave prehrane.

"Kad sam sjedila u dvorištu kuće koju sam kupila i razmišljala o svemu što sam radila i što sam omogućila i svojoj obitelji, pogledala sam u sebe i osjetila da je možda vrijeme da počnem raditi na sebi fizički, ali i psihički. Vježbanje mi je zaista bila jedna prekretnica. Dobila sam više samopouzdanja, ali i stabiliziralo mi je raspoloženje. I sad se nekako manje kritiziram", rekla je.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene