Sve je još svježe

Šest mjeseci nakon smrti supruga, Barbara Nola prvi je put viđena u javnosti, a došla je podržati svoju poznatu prijateljicu

Barbara Nola - 2 Barbara Nola - 2 Tomislav Miletic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Nola - 3 Barbara Nola - 1 Lukas i Barbara Nola - 1 Lukas i Barbara Nola - 2 Lukas i Barbara Nola - 3 Lukas i Barbara Nola - 4 Lukas i Barbara Nola - 5 Lukas i Barbara Nola - 6 Lukas i Barbara Nola - 7 Lukas i Barbara Nola - 8 +20 Lukas i Barbara Nola - 9 Galerija

Barbara Nola pojavila se prvi put u javnosti nakon smrti svog supruga Lukasa Nole koji je izgubio bitku s teškom bolesti.

Glumica Barbara Nola viđena je u javnosti prvi put nakon smrti svog supruga Lukasa Nole koji je preminuo u listopadu prošle godine.

Pogledaj i ovo Barbara i Lukas Nola stigla se oprostiti Barbara Nola prvi put nakon smrti supruga Lukasa progovorila o najtežim trenucima: "U tih posljednjih 15 minuta..."

Nola se s njegovom smrću jako teško pomirila, a slavnog redatelja pamtit ćemo po brojnim projektima u glumačkoj industriji u kojima je često sudjelovao i s Barbarom.

Ona se sada u javnosti pojavila prvi put otkako ga nema, a sudjelovala je na promociji knjige Jelene Miholjević u teatru Exit.

Nola je s ostalim sudionicima također sudjelovala i u diskusiji koja se razvila, a na događaj je stigla u tamnoj haljini s detaljima te crnim čizmama.

Barbara i Lukas u braku su bili od 1994. godine i dobili su dvoje djece, sina Jakova i kćer Maru. Supružnici su zajedno i radili na nekoliko projekata, a Barbara je često isticala da su joj to najdraže uloge i da obožava raditi s njim jer je na setu smiren, autoritativan i zna što hoće, dok je Lukas govorio da mu je bilo lakše raditi sa suprugom jer je poznaje.

Podsjetimo, Lukas je 29. listopada izgubio bitku s teškom bolesti koja mu je dijagnosticirana 2014. godine. Na posljednji počinak ispraćen je prošli petak na zagrebačkom Krematoriju, na kojem su se od njega oprostili obitelj, kolege i prijatelji.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Nicholson - 5 Jack Nicholson - 4 Jack Nicholson - 3 Jack Nicholson - 2 +22 Jack Nicholson Celebrity Pogledajte kako Jack Nicholson izgleda nakon što se gotovo dvije godine nije pojavio u javnosti, odbija napustiti svoj dom

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 2 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 1 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 3 +23 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 5 Celebrity Prvi javni poljubac Keanua Reevesa i njegove partnerice, koja mu je zarobila srce poslije brojnih tragedija

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene