Vole privatnost

Zajedno su već 10 godina, ali o njihovoj vezi se jako malo zna: On je za nju srodna duša, no brak ih ne zanima!

Winona Ryder i Scott Mackinlay Hahn - 2 Winona Ryder i Scott Mackinlay Hahn - 2 Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Winona Ryder i Scott Mackinlay Hahn Winona Ryder i Scott Mackinlay Hahn - 2 Winona Ryder i Scott Mackinlay Hahn - 1 Winona Ryder i Scott Mackinlay Hahn - 6 Winona Ryder i Scott Mackinlay Hahn - 5 Winona Ryder i Scott Mackinlay Hahn - 4 Winona Ryder i Scott Mackinlay Hahn - 3 Winona Ryder i Scott Mackinlay Hahn - 2 Winona Ryder i Scott Mackinlay Hahn - 1 Winona Ryder i Scott Mackinlay Hahn - 6 +4 Winona Ryder i Scott Mackinlay Hahn - 5 Galerija

Winona Ryder i njen dečko Scott Mackinlay Hahn zajedno su već 10 godina. O svom privatnom životu ne pričaju puno i ne eksponiraju se kao ostali slavni parovi.

Poznata svjetska glumica Winona Ryder u vezi je s modnim dizajnerom Scottom Mackinlayem Hahnom već deset godina i, iako ih neki smatraju savršenim parom, ovo dvoje ne planira brak niti djecu.

Pogledaj i ovo showbuzz hit triler Oskarovac je improvizirao u početnim scenama, a poznati redatelj je našao scenarista na cesti

Bliski izvori potvrdili su za Us Weekly da im to nije prioritet.

''Možda će se na kraju i vjenčati, ali to nikada nije bio prioritet, niti osnivanje obitelji'', podijelio je blizak izvor.

''Winona voli ono što imaju i oni su savršeno zadovoljni'', rečeno je.

Prije Scotta, Winona je imala prilično zanimljiv ljubavni život, a izlazila je s mnogim poznatim holivudskim zavodnicima.

Ranih 90-ih Winona je izlazila s Johnnyjem Deppom, a kružile su priče kako je mladi par čak bio i zaručen.

Početkom 2000-ih, Winona je bila u vezi s Mattom Damonom, a povezivalo ju se i s mnogim drugim muškarcima poput Jimmyja Fallona, popularnog televizijskog voditelja, Vala Kilmera, Davida Pirnera, Roba Lowea i tako dalje.

No pravu ljubav pronašla je u modnom dizajneru.

''Winona je pronašla svoju srodnu dušu u Scottu koji je pravi džentlmen i super uspješan, ali voli letjeti ispod radara i uživati u njegovom uspjehu na skroman način, baš kao i ona'', rekao je izvor za Us Weekly.

Par navodno živi u San Franciscu, a ponekad zbog obveza odlaze u Los Angeles.

''Neko vrijeme sam bila slobodna, onda sam krenula u veze, ali jednostavno nisam znala kako da to uspije! A brak… Ne znam baš…'', rekla je glumica jednom za Net-a-Porter.

''Radije bih da se nikad nisam udala nego da sam se nekoliko puta razvela. Nije da ima nešto loše u razvodu, ali mislim da to ne bih mogla učiniti da do toga dođe'', rekla je Winona i dodala kako su za njeno mišljenje krivi njeni roditelji.

''Kada su tvoji roditelji ludo zaljubljeni 45 godina, tvoji su standardi stvarno visoki.''

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 8 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 1 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 2 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 3 +35 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 4 Celebrity Naš poznati par zbog opasnih fotki završio na stranicama britanskog medija, nedavno su se vjenčali i zbog ovog postali prava senzacija!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 4 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 5 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 3 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 2 +17 Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson - 1 Celebrity Ni 23 godine razlike nisu ih spriječile da održe svoju ljubav! Glumac i redateljica obnovili bračne zavjete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene