U zagrebačkom bistrou Velvet u sklopu Hrvatskog festivala hrane i vina održana večer hrvatskih pjenušaca.
U društvu vrsnog sommeliera Sandija Parisa i enologa i novinara Saše Špiranca brojni gosti uživali su u vrhunskim hrvatskim pjenušcima.
Nije joj lako
Unuka Arsena Dedića ponosno ističe detalj na ruci bez kojeg ne smije nigdje, nedavno je o borbi s bolesti sama progovorila
Pjenušcem su nazdravili i glazbenik Arsen Dedić, fotografkinja Mara Bratoš, glumica Marija Borić, dizajneri Aleksandra Dojčinović i Zoran Mrvoš, modni teoretičar Nenad Korkut, akademski umjetnik Saša Šekoranja i brojni drugi.
Hrvatski festival hrane i vina okuplja sve one koji se na profesionalan način bave hranom i vinom.A ove godine ugostit će i prave međunarodne kuharske zvijezde.
Tijekom festivala izabrat će se pojedinci koji su najviše doprinijeli razvoju gastronomske kulture u Hrvatskoj te će ih se nagraditi festivalskom nagradom Dika Marjanović Radica. Specifičnost Festivala je i Zaklada Mladi kuhar kojom će se stipendirati i školovati mlade kuharske nada kod domaćih i međunarodnih chefova.