Ove subote Grill boss Marin Rendić imat će prilike impresionirati najveće gurmane svojim jelima!
Svojim gostima i gledateljima pokazat će kako napraviti nevjerojatne delicije, a najveće iznenađenje bit će demonstracija leđenja sladoleda s tekućim dušikom!
šarmer iz 90-ih
Sjećate li se njega? Pobjegao od slave, a danas radi nešto posve neočekivano
Gledatelji će saznati kako napraviti hladnu juhu od rajčice i bosiljka te mariniranu janjetinu i teleća prsa. Osim toga chef Rendić će svojim gostima napraviti i neobičan desert koji se sastoji od paprene kruške i sladoleda od mente. Kako kvalitetno marinirati janjeće kotlete, koji sastojci idu u marinadu za teletinu te koje se sve male trikove primijeniti tijekom pripreme ukusne juhe od rajčice, idealne za vruće ljetne dane, spremno će s gledateljima podijeliti Marin Rendić.
Grill boss će objasniti kako kvalitetno pripremiti jelo te savjetovati kako u mesnici izabrati najbolje i najkvalitetnije meso za roštilj. Saznat ćemo kako napraviti paprenu krušku, a ono što će cijelom današnjem jelu dati cool notu bit će sladoled od mente i vanilije na tekućem dušiku. Tekući dušik je na minus 196 stupnjeva stoga će Chef savjetovati: 'Ovo nikako nemojte pokušavati kod kuće.' Kao alternativu Rendić će predložiti da se sladoled ostavi na ledu 5-6 sati te na taj način dobro zamrzne.
Pripremite se za pravi gurmanski doživljaj!