Svi su izvan sebe

Priča o neočekivanoj selidbi i novom životu u najromantičnijem gradu na svijetu, dobiva svoj nastavak!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija "Emily in Paris" dobiva drugu sezonu, a vijest je i službeno potvrđena.

Svi ljubitelji serije "Emily in Paris" koja je bila jedna od gorućih tema ove godine i tema mnogih rasprava, ali koja je ipak postigla svoj cilj i većini dočarala jednu stranu života u Parizu, odahnuli su sa srećom jer stiže i njezina druga sezona.

Pogledaj i ovo showbuzz Podigli puno prašine! Izazvali su podijeljena mišljenja, našli se usred skandala, no vraćaju se s novim avanturama: "Mnogo toga se sprema!"

Vijest je službeno potvrdio i Netflix, a glavni glumci su snimili kratke najavne videe iz svojih domova jer je većina njih u izolaciji zbog koronavirusa.

31-godišnja glumica Lily Collins koja u seriji glumi marketing stručnjakinju Emily koja se iz SAD-a seli u Pariz zbog posla, priznala je da je oduševljena i da je van sebe jer će moći ponoviti svoju ulogu.

"Dvije su bolje od jedne. Izvan sebe sam od oduševljenja (iako se Sylvie zgraža) što mogu najaviti drugu sezonu serije "Emily in Paris"! Hvala vam na ljubavi i podršci, nadam se da ste uzbuđeni kao i mi", izjavila je Lily u videu, u kojem su joj se pridružili i drugi glumci. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins) on

Nije trebalo dugo vremena proći, a da joj se u komentarima ne jave uzbuđeni obožavatelji serije.

"Nevjerojatno, zaslužili ste to", "Serija je takvo osvježenje i apsolutno jedva čekam drugu sezinu", "Ovo je fantastična vijest, čestitam svima", "Ovo je najbolja vijest ikad", samo su neki od komentara.

Lily u seriji glumi ambicioznu direktoricu marketinga u dvadestima koja živi u Chicagu, ali neočekivano prihvaća posao u Parizu koji joj zvuči kao posao iz snova, nakon što njezina tvrtka sklopi ugovor s jednom francuskom tvrtkom koja se bavi luksuznim marketingom.

Serija je nastala na ideji američkog producenta Darrena Stara koji je radio i na serijama "Beverly Hills 90210", "Melrose Place" i "Seks i grad", a snimljena je 2019. godine u Parizu.

Njezina premijera na Netflixu je prikazana početkom listopada ove godine kada je stekla velik broj obožavatelja, unatoč tome što su se vrlo brzo javili i dežurni kritičari koji su ju prozvali klišejem, a Francuzima i ostalim obožavateljima svega francuskog zasmetao je način na koji su prikazani u seriji.

O tome se oglasio i jedan od glumaca iz serije, zgodni Lucas Bravo koji je zapeo za oči ženama diljem svijeta.

"Mislim da su na neki način u pravu. Prikazujemo klišeje i jednu viziju Pariza. Pariz je jedan od najraznolikijih gradova na svijetu. Imamo toliko načina razmišljanja, različitih nacionalnosti, toliko različitih kvartova u gradu. Jedan cijeli život ne bi bio dovoljan da otkrijemo što se sve događa u Parizu. U tom gradu sadržan je cijeli svijet", objasnio je Lucas za magazin Cosmopolitan.

Osim Lily i Lucasa, u seriji su jedne od glavnih uloga odigrali i Ashley Park, Samuel Arnold, Philippine Leroy-Beaulieu i Bruno Gourey, a sve njih gledat ćemo uskoro u drugoj sezoni ove ljupke serije.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski i Jure Brkljača - 3 Tony Cetinski - 3 +1 Tony Cetinski (Foto: Mario Draušnik) Celebrity Tony Cetinski začudio novim potezom pa sve pozvao: "Prijeđimo na nešto što nije pod ultracenzurom!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene