Hoće li ga poslušati?

Tony Cetinski začudio novim potezom pa sve pozvao: "Prijeđimo na nešto što nije pod ultracenzurom!"

Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 1 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski i Jure Brkljača - 3 Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski (Foto: Mario Draušnik) +0 Tony Cetinski - 2 Galerija

Tony Cetinski obznanio je svojim prijateljima i obožavateljima da odlazi s Facebooka i Instagrama na neke druge društvene mreže

Naš popularni pjevač Tony Cetinski u posljednje je vrijeme putem najpopularnijih društvenih mreža iznosio svoje stavove, otkrivao navodne teorije zavjere, između ostalih i one o koronavirusu, cijepljenju, čipiranju, a pozivao je i na molitvu za američkog predsjednika na odlasku Donalda Trumpa.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski Zaustavljali ga na ulici Tony Cetinski snimljen prvi put nakon otkazivanja koncerta, njegov izraz lica govori kako se nakon svega osjeća

No čini se kako se odlučio na novi potez i sada je najavio da odlazi s facebooka i Instagrama na neke druge platformu jer mu se ove više očito ne sviđaju i ne odgovaraju mu.

"Važna obavijest. Lagano se mičemo s facebooka na neku nekompromitiranu novu platformu!!! Vidimo se na “MeWe” ili “Gab”. Odviknimo se od facebooka i Instagrama i pređimo na nešto što objedinjuje sve, a nije pod ultracenzurom!! Pridružite mi se na MeWe! To je jedina društvena mreža izgrađena na povjerenju, kontroli i ljubavi", napisao je Tony i pozvao istomišljenike da mu se pridruže.

VAŽNA OBAVIJEST Lagano se mičemo sa FB-a na neku nekompromitiranu novu platformu !!! Vidimo se na “MeWe” ili...

Objavljuje Tony CetinskiČetvrtak, 12. studenoga 2020.

"Bilo je i vrijeme. Facbook nije za istinu. Što će nam onda?", "Jao, Tony Cetinski, ja ionako kasnim s društvenim mrežama najmanje jedno desetljeće, a Vi sad odlazite. Taman kad se ja uhodavam", "Bravo Tony", "Doći će opet dani kada će ovaj tenor da trese velike arene, a sada ih trese hrabrim srcem i tako treba. Tony ti si car!", poručili su mu obožavatelji u komentarima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Maja zavodljivo zaplesala u prozirnim tajicama i pokazala trbuh na polovici trudnoće: "Lijepo ti stoji"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene