pokazat će poštovanje

Loše vijesti za ljubitelje hit-serije o kraljevskoj obitelji zbog smrti kraljice: "To je je ljubavno pismo njoj"

Imelda Staunton Imelda Staunton Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Colman glumi kraljicu Anne Olivia Colman +0 Imelda Staunton Galerija

Zbog smrti kraljice Elizabete II. Netflix će pauzirati snimanje šeste sezone serije "Kruna" koja se temelji na njezinu životu i vladavini.

Netflixova popularna dramska serija "Kruna" pauzirat će snimanje šeste sezone u znak poštovanja prema pokojnoj kraljici Elizabeti II., objavili su u petak britanski mediji.

Pogledaj i ovo Imelda Staunton To je stvarno ona? Prepoznajete li ovu ženu? Riječ je o dami koja je posebno posljednjih dana u centru pozornosti medija!

Serija "Kruna" Petera Morgana temelji se na životu, karijeri i ostavštini 96-godišnje kraljice koja je služila Britaniji dugih 70 godina kao njezin najdugovječniji monarh u povijesti. Elizabeta II. je umrla u četvrtak u svojem dvorcu Balmoral u Škotskoj.

"Kruna je ljubavno pismo njoj i zasad nemam što dodati, samo šutnju i poštovanje", oglasio se Morgan nakon što je Buckinghamska palača objavila kraljičinu smrt.

"Očekujem i da ćemo prekinuti snimanje iz poštovanja" na neko vrijeme, dodao je.

Peta sezona serije trebala bi izaći na Netflixu u studenom.

Ako se serija bude još prikazivala kad kraljica umre, prekinut će se na neko vrijeme, rekao je još prije nekoliko godina redatelj Krune Stephen Daldry.

"Nitko od nas ne zna kad će to vrijeme doći, ali bilo bi ispravno i prikladno pokazati poštovanje kraljici. To bi jednostavno bila počast i znak poštovanja. Ona je globalna figura i to je ono što bismo trebali učiniti. Ona je izvanredna žena i ljudi će biti uznemireni", rekao je Daldry za Deadline još 2016. godine.

Glumice Claire Foy, Olivia Colman i Imelda Staunton dobile su priliku utjeloviti kraljicu Elizabetu II. u seriji u različitim fazama njezinog života.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry - 2 +13 Princ Harry - 1 Celebrity Princ Harry prvi je napustio Balmoral, a nježni potez u zračnoj luci od njega nitko nije očekivao!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta i Elizabeth Truss Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta +12 Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte Celebrity Posljednje fotografije kraljice Elizabete otkrile su koliko je bila loše: "Bio je to znak da će preminuti kroz nekoliko dana"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene