šokirala fanove

Jedna od najljepših žena Hollywooda zaprepastila je novom transformacijom, jedva smo je prepoznali

Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Profimedia) +0 Mila Kunis (Foto: Getty Images) Galerija

Mila Kunis je u filmu "Four Good Days" utjelovila ovisnicu kojoj majka pomaže prebroditi najteže dane odvikavanja.

Glumica Mila Kunis potpuno je neprepoznatljiva u najavi njezina novog filma "Four Good Days". 37-godišnja ljepotica u novom filmu glumi narkomanku Molly, a njezinu majku Deb utjelovila je legendarna Glenn Close (74). Film je inače napravljen po stvarnim događajima, a prati ovisnicu kojoj majka pomaže u najtežim trenucima odvikavanja od opijata.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Reese Witherspoon Evo kako je to objasnio! Ashton Kutcher postao je glavna tema društvenih mreža zbog načina na koji je pozirao s kolegicom Reese, za njegov postupak opomenula ga je i slavna supruga!

Milina transformacija začudila je brojne njezine obožavatelje, no svi su se složili da je sigurno vrhunski odradila ulogu, sudeći po nekoliko kadrova koji su objavljeni na YouTubeu.

Kunis su nekoliko puta proglasili jednom od najljepših žena Hollywooda, a inače je u sretnom braku s kolegom Ashtonom Kutcherom. Njihova veza je 2012. godine iznenadila mnoge, jer se par dugo vremena skrivao od javnosti. Zajedno su glumili u seriji "Lude sedamdesete", zaručili su se u veljači 2014. godine, a ubrzo nakon toga rodila im se kći Wyatt Isabelle. Godinu dana kasnije par se vjenčao, a već 2016. godine dobili su sina Dimitrija Portwooda.

Ashton i Mila uživaju u sreći sa svojom obitelji, a često ih se može vidjeti u preslatkim izdanjima u kojima ih paparazzi uspiju uhvatiti prilikom obiteljskih izlazaka i izleta. Početkom ove godine proširio se trač da se par rastaje, no razlog tome bila je činjenica da su prodavali svoju vilu u Los Angelesu, koju će zamijeniti novim domom. Glasine su ubrzo zataškane.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Maja Šuput raznježila sve novom fotkom sina iz rodilišta, snimkom dala do znanja i što joj iskreno treba

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Senidah Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 4 Dino Merlin - 6 +1 Dino Merlin - 5 Celebrity Rijetko tko zna kako izgleda sin Dine Merlina: Dio je njegovog menadžerskog tima, ali izbjegava javnost

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene