Treće izdanje

Opatija postaje epicentar plesne umjetnosti: Martina Tomčić u žiriju trećeg izdanja "Mammas’showa"

Mammas\' show 2020 Mammas\' show 2020 Foto Luigi/PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mammas\' show 2020 Mammas\' show 2020 +0 Mammas\' show 2020 Galerija

Vrijeme je za treće izdanje jedinstvenog plesnog natjecanja "Mammas' show" u Opatiji, koji će se održati 7. ožujka, u centru Gervais. Riječ je o događaju kojem je cilj održati plesnu scenu što duže aktivnom te pozicionirati Opatiju kao plesnu meku.

Ples je umjetnost koja izvođaču pruža mogućnost da tijelom i pokretom izrazi svoje emocije i pošalje snažnu poruku. Zato ne čudi što se na plesno natjecanje "Mammas’ show" svake godine prijavljuje sve više plesača, ove godine njih sto devedeset i dvoje, podijeljenih u sedamnaest klubova iz Hrvatske, Slovenije i Bjelorusije, a riječ je o plesačima dobne skupine 25+.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden ''jedna je srodna duša'' Samo jednom se ljubi...ili ipak više puta? Domaće vijezde priznale koliko su puta iskreno voljele u životu!

Najstariji plesači imaju 60 godina i s jednakom strašću pričaju svoju priču na sceni, a uz standardne kategorije natjecanja, Mammas' show ima i «showcase iznenađjenje”, u kojem sudjeluju svi natjecatelji te cijeli Gervais postaje spektakularna pozornica.

“Pozivamo sve ljubitelje plesa da nam se pridruže i uživaju u izvedbama naših natjecatelja te kreiraju uspomene koje će trajati zauvijek. Ovakva natjecanja koja imaju sve odlike spektakla daju plesačima, ali i publici kompletno iskustvo i scenski doživljaj iz kojeg učimo, ali i hranimo dušu. Divno je promatrati sinergiju koja nastaje na našim natjecanjima i nadamo se da ćemo potaknuti mnoge plesače da produže svoj plesački vijek ”, izjavila je organizatorica Ana Jugo koja nam je otkrila i dio stručnog žirija koji će odabrati pobjednika trećeg izdanja ovog natjecanja.

To su operna pjevačica Martina Tomčić i plesač Nicolas Quesnoit. Njihovi konstruktivni komentari na plesne izvedbe dodatno će začiniti ovaj događaj kao i nastup talentirane, mlade pjevačice Mie Negovetić koja će izvesti tri pjesme iz filma The Greatest Showman, uz specijalne efekte na pozornici.

Budući da se natjecanje održava večer uoči Dana žena, nakon proglašenja pobjednika, sve ljubitelje plesa i glazbe očekuje koncert grupe Koktelsi koji za tu priliku pripremaju nešto posebno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene