HOLLYWOOD SE TRESE

SVJETSKI SKANDAL Zvijezda A liste, obiteljski čovjek i miljenik nacije zapravo je pedofil?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati tabloid piše kako imaju ime glumca koji je zlostavljao pokojnog Coreyja Haima. Radi se o ogromnoj zvijezdi.

Hollywood bi se uskoro mogao tresti! Skandal je u najavi, a ako se imena otkriju, nitko neće ostati pošteđen. Poznati tabloid RadarOnline objavio je kako su otkrili ime slavnog glumca koji je silovao pokojnog glumca Coreyja Haima. Radi se o, prema njihovom pisanju, glumcu s A liste, koji je mladog Coreyja silovao tijekom 80-ih godina, a za svoj zločin nikad nije platio. RadarOnline odlučio je ne objaviti ime seksualnog predatora, no javno su otkrili da znaju njegov identitet te otkrili da se radi o jednoj od najvećih holivudskih zvijezda i obiteljskom čovjeku.

Pogledaj i ovo showbuzz Nastavak afere PROCURILA SNIMKA Otkrio tko je holivudski pedofil, a policija ga ignorirala?

Uslijed svih trauma koje je doživio kao dječja zvijezda, Haim se počeo drogirati te je 2010. godine preminuo uslijed predoziranja. Bilo mu je svega 38 godina, a svojedobno je o silovanju na setu progovorio i javno. Inače, Corey je bio dječja zvijezda 80-ih godina.

Čini se da je istina otkrivena, barem u tabloidnim holivudskim krugovima. Tabloid piše kako se pedofil i slavni glumac predstavlja kao obiteljski čovjek, koji ima vlastitu djecu. Nikad nije javno otkrio da je homoseksualac. 'Ova prljava mala tajna je javna među mnogima u ovom poslu', otkrio je dobri poznavatelj holivudskih prilika. Spomenuti muškarac navodno je obožavano ime, svi ga vole, a tajnu čuvaju. Seksualno je Coreyja iskoristio kad ga je navukao na marihuanu. Pokojni Haim navodno je rekao da ga je muškarac zlostavljao i na setu i izvan njega.

Isti medij prvi je doznao i objavio da Charlie Sheen boluje od HIV-a.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene