Teške optužbe

Još jedan seksualni predator: Charlie Sheen silovao 13-godišnjaka?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Charlie Sheen optužen je za silovanje Coreyja Haima na setu filma "Lucas".

Na setu filma "Lucas" tada 19-godišnji Charlie Sheen zbližio se sa šest godina mlađim kolegom Coreyem Haimom. Haim je tada svom prijatelju Dominicku Brasciji otkrio da ga je Sheen seksualno zlostavljao.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 1 Prve ljubavi Victoria Beckham bila je zaručena i prije Beckhama, evo tko je njezina zaboravljena ljubav čiji prsten još čuva

"Haim mi je rekao da se seksao sa Sheenom tijekom snimanja 'Lucasa'. Ispričao mi je da su pušili travu te imali analni seks. Rekao mi je i da je nakon toga Sheen postao vrlo hladan prema njemu te da ga je odbijao. Kad je Corey ponovo htio biti s njim, Charlie nije bio zainteresiran", kaže Brascia.

Na incident se referirao i Haimov najbolji prijatelj Corey Feldman u svojoj knjizi "Coreyography: A Memoir". "Tijekom snimanja "Lucasa" stariji je muškarac Haima uvjerio da je normalno da muškarci i dječaci u filmskoj industriji stupaju u seksualne odnose. Rekao mu je da je to nešto što svi rade. Tijekom pauze odveo ga je u prostor između dvije prikolice i tamo ga silovao", napisao je Feldman koji nije imenovao holivudskog glumca.

"Corey je bio toliko zbunjen nakon seksa da je poput mnogih drugih žrtava vjerovao da je zaljubljen u svog zlostavljača", rekao je neimenovani izvor za Daily Mail.

U međuvremenu su se oglasili odvjetnici Charlieja Sheena koji tvrde da su ovi navodi besmislice. Inače, Haim je preminuo 2010. godine od predoziranja, a godinama je bio ovisan o drogi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene