Spremna na kritike

Žanamari se fotkala u bikiniju i najavila novi spot: "Već vidim da će ljubomorne duše izaći iz podzemlja i napadati!"

Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari Veljača Rendeli (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (FOTO: Instagram) +0 Jelena Veljača (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačica Žanamari Perčić nedavno je bila žrtva javne prozivke.

Pjevačica Žanamari Perčić nedavno je bila žrtva javne prozivke.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Prekipjelo joj je! Domaća pjevačica se javno obračunala s hejterima: "Majka sam i neću se ‘obuć’!"

Iako to nije bilo prvi put, prozivka jedne poznate domaće glumice i jedne voditeljice podigla je popriličnu buru na domaćoj sceni.

Žanamari Veljača Rendeli (Foto: Instagram) Žanamari Veljača Rendeli (Foto: Instagram) Foto: Instagram

A čini se kako Žanamari očekuje novi val komentara od večeras od 19 sati, za kada je zakazana premijera spota za njezinu novu pjesmu "Romantika". Njega je najavila još jednom vrućom fotkom u bikiniju iz plićaka, a što očekuje, jasno je pokazala u komentaru ispod fotografije kojom je još jednom oduševila svoje pratitelje.

Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"Maky mi je snimio takve scene da se bojim izbaciti ovaj spot sutra! Ajme, ajme... Već vidim da će ljubomorne duše izaći iz podzemlja i napadati, a vi moji dragi followeri i prijatelji, vi ćete biti PRE zadovoljni! U to sam 100 posto sigurna!"

Žanamari (Foto: Instagram) Žanamari (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Žanamari već neko vrijeme oduševljava javnost svojim provokativnim fotografijama na Instagramu po kojima je postala itekako poznata, a 36-godišnjoj pjevačici na liniji bi pozavidjele i mnogo mlađe.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene