Što su pronašli?

BIZARNO OTKRIĆE - pronađene obiteljske fotografije s kojih je Jelena izrezana!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Policija je danas isušila kanal u kojem je pronađeno tijelo ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović.

Najnovije informacije, koje prenosi 'Blic', vezane uz stravično ubojstvo pokazuju kako je Jelena usmrćena s devet udaraca palicom ili tvrdim drvenim predmetom, a ne s 30 udaraca kako se do sada javljalo. Nakon toga tijelo je bačeno u kanal. Nalazi patologa sada su još jednom napravili pravu pomutnju u slučaju ubojstva. Suprug Zoran tvrdio je kako je na nasipu kojim je Jelena trčala vidio čovjeka sa štapom. Izvori bliski istrazi kažu kako postoje dvije mogućnosti koje treba istražiti. Ili je Zoran stvarno vidio čovjeka sa štapom ili je priču izmislio kako bi skrenuo pozornost sa sebe.

Pogledaj i ovo showbuzz Slučaj nije riješen Kćer ubijene misli da je majka nestala. Boji se za oca

Dok je policija isušivala kanal u kojem je pronađeno tijelo pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović 2. travnja, forenzičari su pretresali obiteljsku kuću Jeleninog supruga Zorana Marjanovića. Pretraživali su svaki milimetar kuće i okućnice, doslovno, od podruma do krova. Novinari 'Blic.rs' koji prate slučaj, javljaju kako su forenzičari iz kuće odnijeli tepih i nekoliko crnih vreće s nepoznatim sadržajem.

'Kurir.rs' javlja kako su u obiteljskoj kući pronađene fotografije s kojih je Jelena izrezana, a na nekim je dio na kojem se nalazila Jelena jednostavno rasparan. Ako je to istina, to je itekako bizarno!

U isušenom kanalu za sada novi tragovi nisu pronađeni, ali se sumnja kako je Jelenino tijelo ostavljeno na tom mjestu nekoliko sati prije nego je pronađena. Postavlja se pitanje što se događalo preostalih 17 sati koliko se za nesretnom pjevačicom tragalo.

Nakon što je policija napustila kuću Majranovićevih, Zoranov otac zaključao je ulaz u dvorište i optužio novinare kako su oni krivi za sve što im se događa, dok se ubojica s čekićem kreće slobodno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene