Burna prošlost

Nekad je ljutio kraljevsku obitelj: Sada je pristojan dečko, ali podsjetimo na sve skandale princa Harryja

Princ Harry (FOTO: Getty) Princ Harry (FOTO: Getty) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, prince Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry (FOTO: Getty) Princ Harry (FOTO: Getty) Princ Harry (FOTO: Getty) Princ Harry (FOTO: Getty) +0 Princ Harry (FOTO: Getty) Galerija

Princ Harry imao je burnu mladost, a mi vam donosimo neke od najistaknutijih skandala koji su ga obilježili.

Princa Harryja danas znamo po mnogobrojnom humanitarnom radu. Baš poput svoje pokojne majke princeze Diane, Harry se posvetio pomaganju drugima.

Pogledaj i ovo Princ Harry Opravdan razlog ili izlika? Princ Harry stiže u London, ali otac ga vjerojatno neće vidjeti, sada se zna i zašto!

Princ Harry (FOTO: Getty) Princ Harry (FOTO: Getty)

Pred njim je vjenčanje s glumicom Meghan Markle, no prije veze s njom princ je bio prilično nestašan.

Meghan Markle, prince Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, prince Harry (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Tako je Harry sa samo 16 godina bio na odvikavanju od marihuane. Osim problema s drogom volio je i potegnuti za čašicom pa ga je kraljevska obitelj poslala u rehabilitacijski centar na odvikavanje. Ipak, Harry je tamo proveo tek jedan dan.

Princ Harry (FOTO: Getty) Princ Harry (FOTO: Getty)

Prije 13 godina Harry je cijeli svijet digao na noge. Naime, 2005. pojavio se odjeven u nacističku odjeću. Princ je tada tvrdio da je to bio tek kostim, ja javnosti se ispričao. To je bio toliki skandal da se o tome očitovao i tadašnji britanski premijer Tony Blair.

Princ Harry (FOTO: Getty) Princ Harry (FOTO: Getty)

Imao je Harry i problema s fotoreporterima. Jednom zgodnom su ga fotografirali ispred jednog londonskog kluba. Princa je toliko razljutilo da je jednom od fotoreportera aparat gurnuo u lice. Slična situacija se dogodila i nekoliko godina kasnije.

Princ Harry (FOTO: Getty) Princ Harry (FOTO: Getty)

Princ je jako volio tulumariti, a svoje je zabave prije sedam godina imao i na otoku Hvaru.

Ipak, mnoge je najviše zabavljalo gledati nage fotografije princa Harryja. 2012. godine princ je otišao u Las Vegas nakon čega su u javnosti osvanule golišave fotografije. Na njegovu štetu, no na radost brojnih obožavateljica.

Princ Harry (FOTO: Getty) Princ Harry (FOTO: Getty)

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos jednog od najiščekivanijih događanja godine – kraljevsko vjenčanje princa Harryja i Megan Markle koji će 19. svibnja sudbonosno da izreći u kapeli sv. Georgea u Windsoru. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati iskusna urednica Ivana Ivančić.

Urednica portala Showbuzz.hr Mirjana Filipović izvještavati će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene