Smanjite malo doživljaje

Žrtve fotošopa: Na naslovnicama žene bez mane, u stvarnosti svijetom hodaju s celulitom kao i ostale smrtnice

Rosie HW Fotosop (Foto: Profimedia) Rosie HW Fotosop (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie HW Fotosop (Foto: Profimedia) Serena Williams Fotosop (Foto: Profimedia) Tori Spelling Fotosop (Foto: Profimedia) Ashley Graham Fotosop (Foto: Profimedia, Instagram) Mary J Blige Fotosop (Foto: Profimedia) Beyonce Fotosop (Foto: Profimedia) Iggy A Fotosop (Foto: Profimedia) +0 Ambrosio Fotosop (Foto: Profimedia, Instagram) Galerija

Donosimo vam nekoliko slavnih dama koje su bile "žrtve fotošopa".

Da se slavni itekako uljepšavaju fotošopom prije nego što osvanu na određenoj naslovnici, poznato je odavno.

Pogledaj i ovo Ashley Graham (Foto: Profimedia) Celulit na sunce! Fotošop čini čuda: "Savršene" stražnjice slavnih ljepotica uživo imaju itekako celulita

To posebno vrijedi za pripadnice ljepšeg spola koje uporno žele pokazati svijetu kako su imune na starenje, pojavu celulita na kritičnim mjestima i slično, iako svi dobro znamo kako je to jednostavno nemoguće.

Ashley Graham Fotosop (Foto: Profimedia, Instagram) Ashley Graham Fotosop (Foto: Profimedia, Instagram) Foto: Profimedia, Instagram

Tako smo godinama bili svjedoci raznih katastrofalnih i manje katastrofalnih pogrešaka u fotošopu, ali i toga da slavne dame na naslovnicama izgledaju "samo" potpuno drukčije nego što su u stvarnosti. 

Tori Spelling Fotosop (Foto: Profimedia) Tori Spelling Fotosop (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

I pritom ne mislimo samo na "peglanje" nepravilnosti, već i povećavanje ili smanjivanje određenih dijelova tijela u tolikoj mjeri da se to vidi iz aviona.

Beyonce Fotosop (Foto: Profimedia) Beyonce Fotosop (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tako su Beyonce na naslovnici Sports Illustrateda odjednom nestale obline po kojima je itekako poznata, pjevačica Mary J. Blige na naslovnici Shapea osvanula je s vidno tanjim nogama, a manekenka Rosie Huntington-Whiteley u GQ-u s nekoliko brojeva raskošnijim dekolteom nego što ga ima u stvarnosti.

Mary J Blige Fotosop (Foto: Profimedia) Mary J Blige Fotosop (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Mi vam donosimo još nekoliko primjera celebrity "žrtava fotošopa" kako biste dobili stvarni uvid u to koliko se nekad glavni i odgovorni znaju zaigrati s njim.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene