Zapisano u povijest Eura

Sjećate se njih? Najpoznatije Zagorke 2012.!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kao malo koji događaj vezan uz Hrvatsku, slučaj obnaženih Zagorki koje su svojom golotinjom podržale hrvatske nogometaše na Euru 2012. godine obišao je svijet. A kako je sve počelo?

Pogledaj i ovo showbuzz Uh, kakvo izdanje! Gorilo u Karlovcu: Što zbog hitova, što zbog OVE haljine!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

12. lipnja ujutro u našu redakciju su stigle fotografije dviju razgolićenih djevojaka koje ponosno poziraju s muškim kolegama navijačima u Poznanu gdje se igrala utakmica između Hrvatske i Irske. A njihovo poziranje se itekako razlikovalo od zauzetih poza njihovih sunavijača jer su bile polugole.

>> Viktorija i Jelena oborile navijače diljem svijeta s nogu!

>> Lizao joj grudi pred svima!

>> Ministrica o obnaženoj navijačici: 'Naša djelatnica bit će financijski kažnjena'

Točnije, Viktorija i Jelena Mikša, kako smo kasnije doznali da se zovu, otkrile su svoje grudi i tako podržale hrvatsku reprezentaciju u borbi protiv irske. S obzirom da je Hrvatska tada 'samljela' Irsku rezultatom 3:1 može se na neki način reći kako je djevojkama i uspjelo ono što su naumile - dale su sve od sebe da njihova zemlja pobijedi.

No, za njih dvije je nakon toga tek počeo pravi show jer su obnažene fotografije na kojima ih dečki pipaju po grudima, a irski navijač i ljubi grudi jedne od njih, poharale internetske portale i društvene mreže. Mnogi su njihovo ponašanje etiketirali skandaloznim, dok su drugi jedva dočekali priliku da se netko poput njih opusti i učini ovo nogometno natjecanje zanimljivijim.

Kako god, njihove gole grudi nije vidjela samo Hrvatska! Vijest se brzinom munje proširila i svjetskim medijima koji su prenijeli golišave navijačice. Američki portal indonewyork.com objavio je sliku na kojoj irski navijač liže grudi obnaženoj navijačici, komentirajući kako su lijepe hrvatske navijačice pokazale grudi, a irski navijač nije propustio svoju priliku.

Na svom Twitteru jednu od ovih golišavih fotki objavio je i irski nogometaš Sean Patrick St Ledger-Hall, onaj koji je Hrvatskoj u Poznanu zabio jedini gol i tako rezultat doveo do 3:1 za Hrvatsku. Sean je pozvao svoje fanove da fotografiju tweetaju dalje. Uglavnom, bilo je itekako veselo. A Viktorija i Jelena su na neko vrijeme postale prave zvijezde u Hrvatskoj. Nisu ni znale što ih čeka kod kuće, u Krapini, kad se vrate.

A što ih je to čekalo...

Po njihovom povratku svi mediji su željeli ekskluzivan intervju, imali su za djevojke milijun pitanja... Javnost je zanimalo tko su, što rade, zašto su to učinile, što njihovi roditelji misle o takvom ponašanju. Djevojke su ekskluzivno progovorile za In magazin.

>> EKSKLUZIVNO: Obnažene navijačice napokon progovorile!

'Dogodi se svakome. Mislim da to nije ništa strašno. Nije to centralna stvar o kojoj bih trebala pričati', izjavila je Viktorija odmah na početku razgovora, no kako je vrijeme prolazilo, djevojke su otkrile više toga o svojoj 'avanturi'. Tako su izjavile kako ih je obitelj dočekala puna podrške.

'Moji su rekli 'kaj sad', bili su ok. Moj tata se divio jednoj karikaturi koja je objavljena. Na poslu je prošlo sve u redu', rekla je Viktorija za In magazin te dodala kako u Krapini imaju punu podršku pa ih nerijetko u kafićima časte pićem. Ista je situacija i u Cavtatu gdje su se djevojke odmarale prošlog ljeta i to posve besplatno.

Ugostio ih je cavtatski ugostitelj Mislav Burđelez koji je ostao zgrožen reakcijom javnosti na njihova gola tijela u Poljskoj. Kao čin podrške ponudio im je tada putem medija besplatan odmor u Cavtatu.

Dolaskom ljeta Viktorija i Jelena su mu se javile i eto, uživale su u njegovom gostoprimstvu. Unatoč svemu što se dogodilo na Europskom prvenstvu, djevojke su priznale kako im je to bio jedan od najljepših događaja u životu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene