Teška situacija

Dramatična ispovijest Selme Bajrami! Ostala na ulici s malim djetetom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Selma Bajrami progovorila je o najtežem životnom razdoblju, tijekom kojeg je skoro ostala i bez sina.

Pjevačica Selma Bajrami progovorila je o najtežem životnom razdoblju. Za austrijske medije ispričala je sve o teškoj životnoj situaciji tijekom koje je s malim djetetom ostala na ulici, a potom joj je bivši muž uzeo sina te je borba za dječaka trajala godinama. Austrijski mediji predstavili su Selmu kao jaku ženu pred kojom nema prepreka. Osim karijere, nosi i odgovornost prema svom sinu.

Pogledaj i ovo showbuzz Suosjećaju s njom Severina istresla dušu, pa rasplakala poznate Hrvatice koje su reagirale na njezinu objavu, evo što su joj neke od njih poručile

Ljubavna priča Selme Bajrami i Muje Musića počela je prije skoro pet godina kada ga je upoznala na jednoj zabavi. Ljubavna iskra brzo se rasplamsala te njezinoj sreći nije bilo kraj kad je saznala da će dobiti i dijete. "Ubrzo nakon svadbe mislila sam da je sva sreća na mojoj strani, međutim suprug i ja smo shvatili da nismo jedan za drugog i odlučili smo se za razvod kako bi naš sin mogao odrastati u domu bez svađa. Bilo je lakše planirati nego učiniti pa sam ostala sa dvogodišnjim djetetom i dva kofera ispred vrata", rekla je Selma Bajrami.

Bila je potpuno sama, njemački nije znala, a financijski joj je prijetio krah jer nije radila. No, ubrzo je našla stan i upisala tečaj. Ipak, nevoljama tu nije bio kraj. Bivši suprug odlučio joj je oduzeti sina. "Prošla sam kroz strašnu agoniju. Daris je bio mali, ali je osjetio da se nešto događa, nije mu bilo jasno zašto više nismo zajedno", govori Selma. Ipak, danas je sve u redu. Ne ograničava bivšeg partnera da provodi vrijeme sa njihovim sinom. "Trudim se da sa sinom, unatoč tome što je moj posao specifičan, provodim što više vremena", rekla je Selma.

 

#kisskiss #zvjerkaisback

A post shared by Selma Bajrami (@selmabajrami.star) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene