Ljubavne zavrzlame

U braku s jednom, a brine za drugu? Bivšu mu hospitalizirali, a on snimljen kako šeće po cesti bos i u ogrtaču

Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Getty Images) Selena Gomez (Foto: Getty Images) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber, Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Bieber, Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Selena Gomez u kratkom je roku dva puta hospitalizirana, a Justin Bieber nakon te vijesti snimljen je u neobičnom izdanju.

Vijest da je Selena Gomez u posljednjih nekoliko tjedana dva puta hospitalizirana te da se trenutačno nalazi na liječenju u psihijatrijskoj ustanovi mnoge je zabrinula.

Pogledaj i ovo Selena Gomez (Foto: Profimedia) Dobila prijetnje kao odgovor Srušila internet: Pjevačica posvetila pjesmu bivšem koji ju je varao s manekenkom kojom se i oženio

Naime, 26-godišnja pjevačica tijekom godina se već nekoliko puta liječila zbog depresije i anksioznosti, a izvori bliski njoj sada kažu da je ovaj put do emocionalnog sloma došlo jer se osjeća previše odgovornom za druge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

''Ona je toliko brižna, slatka i ljubazna, a o drugima se brine od mlade dobi. Pod velikim je pritiskom. Jako je osjetljiva, pa joj smetaju pitanja o stvarima o kojima ne želi razgovarati'', objašnjava izvor.

Dodaje da je iza nje nekoliko teških tjedana, ali je shvatila da treba potražiti stručnu pomoć, a i obitelj je uz nju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Dok jedni kažu da su očekivali da će doći do ovoga, drugi kažu da nije bilo nikakvih naznaka da prolazi kroz teško razdoblje te da se činilo kao da uživa u svemu što radi.

Mnogi smatraju da joj je zasigurno teško palo i vjenčanje bivšeg Justina Biebera i Hailey Baldwin. Selena i Justin u vezi su bili osam godina.

A kad smo kod Justina, dok Selena boravi u bolnici, Justina su paparazzi u četvrtak snimili kako se bos i samo u kućnom ogrtaču šeće po cesti ispred svog doma u Los Angelesu, a dan ranije, kad se vijest o njegovoj bivšoj proširila medijima, viđen je kako sam odlazi u crkvu.

Fotografije bosog Justina i u ogrtaču možete pogledati OVDJE. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene