Kad se ima...

Ljepota Rakitićeve supruge pala u drugi plan, pažnja bila na skupocjenim čizmama i torbi

Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri i Ivan Rakitić (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Raquel Mauri Rakitić (Foto: Instagram) Galerija

Raquel Mauri osvojila je Ivana Rakitića još 2011. godine, a bila je to ljubav na prvi pogled.

Supruzi Ivana Rakitića javnost se divi zbog ljepote.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Zanosna Španjolka Raquel Mauri hrvatskog reprezentativca osvojila je još 2011. godine, a bila je to ljubav na prvi pogled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Iako u početku nije htjela izaći s njim, Ivanova upornost se isplatila, a par je već godinama u skladnom braku te ima dvoje djece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

I Raquel je, uz Ivana, postala medijska te zvijezda društvenih mreža pa ju tako samo na Instagramu prati više od 740 tisuća obožavatelja. Osim besprijekornog izgleda, popularnost joj osigurava i istančan modni ukus koji vrvi dizajnerskim komadima, no tako to ide kada si supruga proslavljenog nogometaša.

Iako Raquel nikada nije bila jedna od onih WAGS-ica koje se vole hvalisati lagodnim životom, nemoguće je ne primijetiti određene skupocjene komade na njoj. Tako je njezina posljednja crno-smeđa kombinacija na Instagramu izazvala itekakav interes.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Naime, samo YSL smeđe čizme s vrtoglavo visokom petom stajale su nešto više od 10 tisuća kuna, a i torbica istog brenda stoji oko 9000 kuna. Njih je iskombinirala na crne hlače i vestu, ali i mornarsku kapu koju ćemo itekako viđati idućih tjedana na ulicama modnih metropola.

No, kad se može, zašto se ne bi priuštilo?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene