Propust istražitelja

Ispitana je drogirana pa sad mora na psihijatrijsko vještačenje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pala je optužnica podignuta protiv Matee Hohnjec i njezinog supruga Josipa Nikića koji su optuženi za konzumaciju droge u njihovom stanu na Laništu 13. listopada.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Stefany i Matea Hohnjec evo kako izgleda danas Skandalozna prošlost domaće manekenke: Zbog kobnog tuluma završila je u zatvoru, a nakon što se okrenula vjeri izbačena je i iz crkve!

Upravo je tog dana u njihovom stanu drogu konzumirala i mlada susjeda Tea kojoj je pritom pozlilo. Matea i Josip su je odnijeli u njezin susjedni stan gdje je i preminula.
No, izgleda kako je policija napravila propust tijekom ispitivanja bračnog para jer je upravo to razlog zbog kojeg je pala optužnica.

Prema pisanju Jutarnjeg lista Matea je ispitana u policiji samo nekoliko sati nakon tragične smrti svoje susjede s kojom je, kako je rekla, konzumirala dva grama MDMA. U iskazu policiji je priznala počinjenje djela jer je jasno rekla da su drogu, koju je Tea donijela kao rođendanski dar, konzumirale u njihovom stanu.

>> Matei prijeti kazna zatvora od 3, a njezinom suprugu od 5 i pol godina

Obrana tvrdi da Matea u takvom stanju nije mogla biti ispitana posebno zbog toga što je iskaz dala bez branitelja.

Njezin branitelj Andrej Ilić smatra da je Matein iskaz nezakonit i traži da se provede psihijatrijsko vještačenje s obzirom da se Matea već nekoliko puta liječila od ovisnosti o drogama.

Optužno vijeće zagrebačkog Općinskog kaznenog suda prihvatilo je prigovore te je vratilo spis tužiteljstvu kako bi se provelo psihijatrijsko vještačenje.

Podsjećamo, dok se Matea nalazi na slobodi, njezin suprug Josip je smješten u remetinečki pritvor gdje boravi već 3 mjeseca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene