Mjesto zločina namješteno?

NOVA TEORIJA O UBOJSTVU Jelena je ubijena u Zemunu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mještani Borče smatraju kako je Jelena ubijene negdje drugdje, a potom ostavljena u kanalu u svom naselju.

Zoran, suprug ubijene pjevačice Jelena Krsmanović Marjanović uveren je da je njegovu ženu ubio manijak koji je bio opsesivno zaljubljen u nju, a napominje i kako je čuo da je u Zemunu pronađen auto sa tragovima krvi njegove supruge.

Pogledaj i ovo Tupac (Foto: Profimedia) Nema pravde Novi detalji o ubojstvu slavnog repera Tupaca otkrivaju zašto ubojice nikada neće biti kažnjene

'Sumnjam u sve i svakoga. Toliko se poglavlja i verzija otvara da ni sam ne znam u što vjerovati. Najvjerojatnije mi je da ju je ubio neko zbog neuzvraćene ljubavi, neki manijak sa Facebooka, neki psihopat koji je bio opsjednut njome. Čuo sam da je u Zemunu pronađen auto sa tragovima njezine krvi. Možda je stvarno ubijena u tom autu, pa dovučena na nasip?' rekao je Marjanović za 'Informer'.

Ova priča se poklapa sa pričom mještana Borče, koji su za 'Telegraf' rekli da među mještanima vlada mišljenje da je ubijena negdje daleko od njihovog naselja, a zatim bačena u kanal u Crvenki.

Stručnjaci smatraju kako ubojica vjerojatno ima između 25 i 45 godina, snažne tjelesne građe i opsjednut pokojnom pjevačicom.

Profil ubojice opisuju ovako:

Narcisoidni lik
Muškarac između 25 i 45 godina
Fizički jaka osoba
Pratio je Jelenino kretanje
Znao njene navike
Osobno ju je poznavao

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene