Traperice otkrile sve

Evo je opet: Vruće hlačice koje su malo...(pre)kratke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najnovija 'zločesta' djevojka Hollywooda, 20-godišnja Miley Cyrus, prvi put je uhvaćena u javnosti nakon dodjela MTV nagrada.

Fotografi su uhvatili Miley Cyrus kada je stigla kod prijatelja u Los Angeles.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus jeste li i vi primijetili? Evo zašto se već danima ne prestaje pričati o jednom dijelu tijela Miley Cyrus, a stručnjaci su sada otkrili i njezinu tajnu!

Miley, koja je zagovornica pilatesa, gotovo u svakoj prilici pokazuje svoje tijelo. Stoga ni danas nije bila iznimka: 20-godišnjakinja je odjenula kratki top od jeansa kojeg je iskombinirala s jako, jako kratkim vrućim hlačicama.

Uistinu odvažno izdanje plijenilo je poglede paparazza – je li Miley pokazala malo previše ovom ležernom, a seksi kombinacijom?

Ako je vjerovati američkim medijima, Mileyin nastup na MTV nagradama zaprepastio je i njezinog zaručnika, glumca Liama Hemswortha.

'Liamu je zaista stalo do Miley, ali njezin novi izgled i stav nisu ono u što se zaljubio. Njezin nastup ga je šokirao i nikad ga nije bilo više sram. On ne vidi ništa seksi u takvim nastupima, izjavio je prijatelj glumca. Par već neko vrijeme ima problema u vezi, a svojim stavom Miley ne pridonosi njihovom rješenju', piše RadarOnline.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene