Bivši seks-simbol

Postao žrtva plastičnih operacija: Teško je povjerovati da su za njim žene nekad ludovale!

Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +0 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Galerija

Mickey Rourke (66) nekad je bio seks-simbol.

Svaka pojava Mickeya Rourkea (66) u javnosti posljednjih godina izaziva zgražanje zbog činjenice da si je deformirao lice brojnim plastičnim operacijama.

Pogledaj i ovo Donatella Versace (Foto: AFP) Strava i užas Nekad su bili ljepotani i ljepotice, a onda su operacijama potpuno uništili svoj izgled

Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Samo je nos operirao pet puta, a teško je povjerovati da se radi o istom muškarcu za kojim su žene doslovno ludjele prije nekoliko desetljeća. Uzet ćemo u obzir i činjenicu kako je nos prvi put operirao zbog boksa, kojim se profesionalno bavio, no nakon prvog posjeta kirurgu, koji nije završio dobro, kako je sam otkrio, sve je krenulo nizbrdo.

No nos nije jedina stvar koju je operirao, što je jasno i iz samo kratkog pogleda na njegovo lice, a kad k tome još dodamo i godine, jasno je koliko su stvari loše. Tako je glumac postao najbolji primjer onoga što se dogodi kada jednostavno ne znaš stati.

Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Mickey je nekada bio seks-simbol 80-ih godina prošloga stoljeća, a sigurno ga se još uvijek dobro sjećate u vrućim scenama sa zanosnom Kim Basinger u filmskom hitu "Devet i pol tjedana".

Bivši boksač često je u intervjuima isticao koliko se boji i grozi starenja, a dostojanstveno starenje kod njega očito nije dolazilo u obzir.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene