Fanovi primijetili

Neukusan detalj na bikiniju Kourtney Kardashian zasjenio je luksuznu jahtu i celulit koji "pegla" na fotkama

Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) +0 Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

Najstarija sestra Kardashian posljednjih dana uživa u susjednoj Italiji.

Najstarija sestra Kardashian posljednjih dana uživa u susjednoj Italiji.

Pogledaj i ovo Scott Disick - 1 pa što mu se dogodilo? Nove fotografije čovjeka koji je nekad ljubio jednu od najpoznatijih žena na svijetu zabrinule su javnost, više uopće ne nalikuje na sebe

Radi se o 39-godišnjoj starleti Kourtney Kardashian, koja uživa s mlađahnim dečkom - 24-godišnjim modelom Younesom Bendjimom, djecom te nekolicinom prijatelja na luksuznom odmoru u Italiji koji podrazumijeva boravak u vili, plovidbu na luksuznoj jahti te večeru s poznatim dizajnerima Dolce & Gabbane.

 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kourtney redovito obavještava pratitelje na Instagramu kako se zabavlja i što nosi, a društvo vrlo rado hvataju i znatiželjni paparazzi koji su reality zvijezdu uspjeli snimiti i iz nekih kutova koje ona izbjegava na svojim društvenim profilima, pa neke stvari skriva, ali nije nam jasno zašto jer - koja je žena danas pošteđena celulita?

Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Međutim, jedna je slika izazvala itekakvu pažnju, ali ne zbog njezina tijela, već zbog bikinija u kojem ga je pokazala.

Radi se zapravo o detalju na njemu koji će većinu zgroziti, posebno žene, jer se radi o prozirnim trakama na grudnjaku i gaćicama koje su ga krasile, što spada u jedan od najgorih trendova ikad izmišljenih.

 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Tako je u sjeni bikinija ostala i luksuzna jahta na kojoj je pozirala, savršeni trbušnjaci njezina bliskog prijatelja Simona Hucka te prekrasni pogled koji se prostirao iza njih.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A da sestre Kardashian, ali i Jenner obožavaju plastiku, ne samo u sebi nego i na sebi, poznato je odavno. Upravo su one popularizirale prozirne čizme koje su kod mnogih postigle efekt gađenja, posebno nakon određenog vremena nošenja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene