Manjak povjerenja

Ništa od holivudskog vjenčanja godine? Slavni glumački par prekinuo vezu

Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Getty Images) Katie Holmes (Foto: Getty Images) Jamie Foxx (Foto: Getty Images) +0 Jamie Foxx (Foto: Getty Images) Galerija

Katie Holmes i Jamie Foxx ove su se godine prvi puta pojavili zajedno u javnosti i planirali su zajedno provesti život, no čini se kako nisu uspjeli održati svoju ljubav.

Još jedan holivudski ljubavni prekid je u tijeku. Slavni glumački par Katie Holmes i Jamie Foxx prekinuli su svoju dugogodišnju vezu, a razlog prekida navodno se krije u preljubu.

Pogledaj i ovo Katie Holmes (Foto: Profimedia) Prošetala New Yorkom Gledaj i plači! Glumica seksi prorezom na suknji pokazala bivšem što je izgubio

Vezu je prekinula Katie jer mu, nakon što je nedavno saznala da ju je Jamie prevario, jednostavno nije više mogla vjerovati. “Katie više jednostavno nije mogla tako.“, otkrio je blizak izvor za Mirror online.

 

Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

 

Katie i Jamie svoju su vezu dugo sakrivali, čak od 2013. godine, a prvi su se puta u javnosti pojavili na ovogodišnjoj dodjeli Grammy nagrada. Prema navodima bliskog izvora Katie se osjećala poniženo nakon objave veze, jer je Jamie unatoč tome inzistirao da vezu održavaju tajnom.

 

Katie Holmes (Foto: Getty Images) Katie Holmes (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

 

Nakon što su svima obznanili da su zajedno, očekivalo se i skoro vjenčanje, koje su Katie i Jamie bili planirali ali čini se da od njihovog “velikog dana“ ipak neće biti ništa. 

 

Jamie Foxx (Foto: Getty Images) Jamie Foxx (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene