Oduševljena Hrvatskom

Mami uzdahe: Najpoznatija srpska tenisačica uživa u Dalmaciji i svakodnevno časti obožavatelje fotkama u bikiniju

Jelena Janković (Foto: Instagram) Jelena Janković (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Janković (Foto: Instagram) Jelena Janković (Foto: Instagram) Jelena Janković (Foto: Instagram) +0 Jelena Janković (Foto: Instagram) Galerija

Na našoj obali već uživa najpoznatija srpska tenisačica Jelena Janković.

Hrvatska obala svakog ljeta privuče brojna poznata lica.

Pogledaj i ovo Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Odabrali Hvar! Nakon romantičnog odmora u Francuskoj slavni glumac i njegov suprug stigli u Hrvatsku

A iako je sezona tek počela, na našoj obali već uživa najpoznatija srpska tenisačica Jelena Janković. Ona je za svoj godišnji odmor odabrala Dalmaciju, a do sada je posjetila Split, Hvar i Zavalu.

Jelena Janković (Foto: Instagram) Jelena Janković (Foto: Instagram) Foto: Instagram

To znamo po njezinu profilu na Instagramu, gdje redovito objavljuje fotografije s odmora i na kojem ju prati 48 tisuća obožavatelja, što je svakako odlična dodatna promocija za našu obalu.

Jelena je tako prošetala Splitom sređena i u roza haljinici, a na ostalim spomenutim lokacijama uskočila je u bikinije te pokazala liniju i preplanulu put. A da joj odmor na Jadranu godi, dovoljno pokazuje njezin veliki osmijeh na licu.

Jelena Janković (Foto: Instagram) Jelena Janković (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Njezini obožavatelji ispod svake fotografije dijele joj brojne komplimente na račun izgleda, a Jelena doista nije mogla izabrati bolju lokaciju za ljetni godišnji odmor.

Jelena Janković (Foto: Instagram) Jelena Janković (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Sunce, more, dobar provod i odlična hrana brže će zaliječiti ozljede zbog kojih se dugokosa ljepotica morala nakratko morala povući iz teniskog svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene