Žena vatra

Krenulo je naslikavanje po hrvatskim plažama: Indira pozirala u plavom bikiniju i izazvala oduševljenje

Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Instagram) +0 Indira Levak (Foto: Instagram) Galerija

Bivša pjevačica grupe Colonia, Indira Levak, uživa na godišnjem odmoru u društvu supruga.

I domaće zvijezde pohrlile su na ljetne godišnje odmore.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 4 Prije petnaestak godina Isplivale su stare fotografije Indire Levak dok je još bila članica Colonije, odmah je primjetna jedna velika promjena!

Iako je sezona ljetne zabave i paradiranja u kupaćim kostima po brojnim hrvatskim plažama tek počela, neke domaće zvijezde već su uskočile u svoje primjerke te se fotografijama i linijama pohvalile na svojim društvenim profilima.

Jedna je od njih i bivša pjevačica popularne grupe Colonia, Indira Levak, koja se na odmor uputila u društvu supruga Miroslava i zajedničkih prijatelja, a spremno je pozirala u plavom bikiniju, koji je uskladila s kimonom domaće dizajnerice Kristine Burje, poznatije kao Krie Design.

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

"Opa, miki", "Kakva linija, tip top", "Wooow koja mačka", "Prezgodna naša Ira! Žena vatra", samo su neki od komentara koje je dobila od svojih sljedbenika na račun svog izgleda.

Sreća na poslovnom i privatnom planu itekako godi energičnoj pjevačici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene