Bilo je bolno gledati

Velike stražnjice, celulit i modni neukus: Dvije starlete i reperica sinoć su crvenim tepihom prošetale s malo krpica

Nicki Minaj (Foto: Profimedia) Nicki Minaj (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Minaj (Foto: Profimedia) Nicki Minaj (Foto: Profimedia) Nicki Minaj (Foto: Profimedia) Nicki Minaj (Foto: Getty) Nicki Minaj (Foto: Getty) Nicki Minaj (Foto: Getty) Blac Chyna (Foto: Getty) Blac Chyna (Foto: Getty) Amber Rose (Foto: Getty) +0 Amber Rose (Foto: Getty) Galerija

U Radio City Music Hallu sinoć su dodijeljene MTV Video Music nagrade.

Sinoć je u New Yorku održana dodjela MTV VMA nagrada.

Pogledaj i ovo Blac Chyna i Amber Rose BET Awards (Foto: Profimedia) Čime se bavi? Talent za prodavanje magle: Nitko ne zna što ona radi, no kontroverzna starleta zarađuje milijune

U Radio City Music Hallu sinoć su dodijeljene MTV Video Music nagrade koje su okupile brojne slavne face iz svijeta šoubiznisa.

Nicki Minaj (Foto: Getty) Nicki Minaj (Foto: Getty) Foto: Getty

Kao i uvijek, drugo se jutro o nekima pričalo više, o nekima manje, a o dvije starlete i jednoj reperici danas se priča najviše zbog neukusnih opravica u kojima su se pojavile.

Najbolje prijateljice i starlete Blac Chyna i Amber Rose, koje su poznate i kao bivše djevojke Roba Kardashiana i Kanyea Westa, oduvijek su poznate po svojoj golišavosti, a sinoć su po starom dobrom običaju pokazale puno kože.

Blac Chyna (Foto: Getty) Blac Chyna (Foto: Getty) Foto: Getty

Blac Chyna stigla je u haljini od lanaca koja nije skrivala puno toga, dok je Amber otišla korak dalje.

Ona se pak pojavila u crvenom kožnom korzetu s maskom na licu te bičem u rukama, a look je upotpunila mrežastim čarapama i visokim čizmama. Internet danas komentira kako je starleta požurila s odabirom kostima za Noć vještica pa je jasno kako nikoga nije previše oduševila.

Amber Rose (Foto: Getty) Amber Rose (Foto: Getty) Foto: Getty

To nije učinila ni poznata reperica Nicki Minaj, koja je došla u žutom bodiju preko kojeg je odjenula haljinu od tila, a u prvom je planu bila njezina raskošna pozadina, za koju se već godinama šuška da je napravljena kod kirurga.

Nicki Minaj (Foto: Getty) Nicki Minaj (Foto: Getty) Foto: Getty

Vjerujemo kako vam je sada jasnije zašto su cure dobile najviše pažnje. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene