Nakon cyber napada

Film koji je podigao mnogo prašine IPAK ide van - Ni diktator to neće spriječiti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Filmski studio Sony Pictures u utorak je objavio kako će film Intervju na Božić krenuti u ograničenu distribuciju u Sjedinjenim Državama, te da razmatra druge mogućnosti prikazivanja filma zbog kojega je studio doživio cyber napad, objavio je Reuters.

'Nismo odustali od prikazivanja Intervjua i veselimo se što će film na Božić biti u brojnim kinima', kaže se u priopćenju Sonyjeva direktora Michaela Lyntona. Riječ je o komediji koja se bavi urotom radi ubojstva sjevernokorejskoga čelnika Kim Jong Una, a Sjedinjene su Države okrivile Sjevernu Koreju za napad u kojem su procurili neki materijali vezani uz film, piše BBC.

Pogledaj i ovo showbuzz Podigao prašinu VIDEO Ovo je najkontroverzniji film 2014. godine

Nakon hakerskog napada na Sony Pictures otkrivene neke zanimljive stvari o zvijezdama s A-liste

Dvije kino-kuće u Atlanti i Austinu već su objavile na društvenim mrežama kako im je Sony dopustio prikazivanje. Nakon napada Sony je objavio da odustaje od distribucije zbog prijetnji lancima kina koji su planirali prikazivati taj film s Jamesom Francom i Sethom Rogenom.

BBC ocjenjuje kako je malo vjerojatno da bi vodeći američki lanci kina trenutno prikazali Intervju, a Lynton u priopćenju kaže kako se "nada da će božićna distribucija biti tek prvi korak u prikazivanju toga filma".

Američki FBI rekao je da je iza napada na Sony Pyongyang. Sjeverna Koreja osudila je film kao čin agresije i pohvalila hakerski napad na Sony, ali je zanijekala upletenost. (Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene