Neprepoznatljiva

Zaprepastila fotografijom! Što je to Danijela Dvornik odlučila napraviti od sebe?

Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik: (Foto: Instagram) +0 Danijela Dvornik (FOTO: Instagram) Galerija

Danijela Dvornik poželjela je imati savršenu plavu boju kose, pa si je priuštila dan za uljepšavanje u frizerskom salonu i iznenadila fotografijom iz frizerskog salona

Pored treninga i čuvanja unuke Balie Dee, Danijela Dvornik opustila se odlaskom na frizuru. Fotografiju iz frizerskog salona podijelila je na Instagramu, a neke je zaprepastio njezin izgled jer na prvu nisu shvatili o čemu je točno riječ.

 

Hoćeš imat savršenu plavu boju kose? #danzauljepsavanje #wellacolor #nistabezfrizure#

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik zadovoljna je rezultatom Danijela Dvornik pokazala kako izgleda nakon zahvata koji je dugo priželjkivala: "Skroz si mi druga osoba!"

Naime, Danijela je poželjela imati savršenu plavu kosu, a za to je bila potrebna i mala pomoć infracrvenog svjetla da bi se, kako je objasnila u komentarima, boja bolje primila.

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

 

Ako je suditi prema footgrafijama, i sama se Danijela iznenadila kad je vidjela svoj odraz u ogledalu, no bilo je i onih koji smatraju da bi joj kratka kosa dobro stajala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene