Novi holivudski par?

Nećete vjerovati koju holivudsku zvijezdu ljubi pjevačica Céline Dion!

Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion (Foto: Getty) Getty 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion (Foto: Getty) Celine Dion i suprug 1 (Foto: Profimedia) Celine Dion i suprug (Foto: Profimedia) Celine Dion Japan (Foto: Instagram) Russell Crowe (Foto: Getty Images) Russell Crowe (Foto: Getty Images) +0 Russell Crowe (Foto: Getty) Galerija

Pjevačica je bez voljenog supruga Renéa Angélila ostala 2016. godine.

Posljednje dvije godine u životi slavne pjevačice nisu bilo nimalo lake.

Pogledaj i ovo Celine Dion - 8 borba s neizlječivim stanjem Prizori teško bolesne glazbene dive rastužili su one koji su vidjeli najnovije fotografije, no ona je ovom gestom pokazala da se ne predaje

Radi se o 50-godišnjoj Céline Dion koja je 2016. godine ostala bez voljenog supruga Renéa Angélila koji je izgubio tešku bitku s rakom.

Celine Dion i suprug 1 (Foto: Profimedia) Celine Dion i suprug 1 (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Pjevačica je preminulog supruga prvi put upoznala kada je imala samo 12, a on 38 godina, no svoju vezu započeli su 7 godina kasnije. Zaruke su uslijedile 1991. godine, a vjenčanje je održano nekoliko dana prije Božića 1994. godine.

Par je 2000. godine obnovio bračne zavjete u Las Vegasu, a zajedno imaju troje djece, sina Renéa-Charlesa te blizance Eddyja i Nelsona.

Celine Dion Japan (Foto: Instagram) Celine Dion Japan (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Samo dva dana nakon što je ostala bez supruga, pjevačicu je pogodila još jedna tragedija. Naime, ostala je i bez brata Daniela koji je također preminuo od raka.

No čini se kako je glazbena diva sada spremna krenuti dalje, a navodno je ponovno pronašla ljubav i to u poznatom holivudskom glumcu Russellu Croweu. Prema pisanju stranih portala, par se navodno viđa posljednjih nekoliko tjedana, puno razgovaraju te imaju osjećaj kao da se poznaju godinama.

Russell se ove godine i službeno razveo od supruge Danielle Spencer s kojom je bio od 1989. godine, a od 2003. u braku. Par ima i dvoje djece, a sa pjevačicom ga je spojilo i teško emotivno razdoblje koje je prolazila i ona. Navodno je glumac od prije bio veliki obožavatelj njezine glazbe.

Russell Crowe (Foto: Getty Images) Russell Crowe (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Nitko od glavnih aktera nije želio komentirati prirodu njihovog odnosa. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene