Boytronic se obrušio

RAT SE NASTAVIO 'Bijednica je izvučena iz perifernih rupa gdje je bila go-go plesačica na štangi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sara Elena Menkovska napustila je ET. Estradnom ratu ne nadzire se kraj. Boytronic se obrušio na mladu pjevačicu.

Rat između Adonisa Ćulibrka Boytronica i Sare Elene Menkovske se nastavlja. Na društvenoj mreži objasnio je kako se ponašala dok je bila članica benda te zašto je i kako Sara Elena navodno kršila ugovorne obveze. 'Previše je svjedoka koji će potvrditi tvrdnje, ali i bez njih je ugovor toliko čvrst i jasan da jednostavno očajnički potezi jedne bijednice doslovno izvučene iz tame perifernih rupetina, gdje je nastupala kao go-go plesačica, na štangi ili bez ili kao wannabe ‘cajka’ duplajući vokale za maksimalno par sto kuna po večeri', piše Boytronic. '.

Pogledaj i ovo showbuzz Borba od malih nogu ŠTO JE RADILA PRIJE SKANDALA? Sara Elena imala je težak put do estrade

'Dotična živi u snovima i zahtjeva garancije koje su u rangu postojanja Yode i Luka Skywalkera. Ona, dragi čitatelji traži garanciju broja nastupa i mjesečnog novca!!!??? U estradi???? hahaha… pa takva garancija ne postoji otkad je estrade', dodao je producent i glazbenik. 'Nitko joj nije zabranio da se zaposli. Naravno ne više kao pjevačica jer nema smisla da nastupa i dalje po 'kafanama' pjevajući cajka repertoar kao pjevačica ET-a’, piše Boytronic te još jednom naglasio koliko je uloženo u njezin imidž.

'Dobila je sve – od najboljih stručnjaka u svom poslu (frizere, šminkere, stilistu, režisera, fotografa) kupljeno joj je sve, od cipela do ogrlica, za svako njezino pojavljivanje, kupljena joj je kosa – ekstenzije jer je došla sa ispucalom i prljavom kosom kao metlom', zaključio je glazbenik.

'Piše jadnica mobing! Haha, ako je mobing naučiti nekoga da se duplo starijima obraća sa 'Vi', da producentu ne pokazuje srednji prst, da mi ne kaže 'ne se..' da šminkerici koja ju pudra kaže 'sad ću ti prdnuti u lice'... i tako hrpa primjera... to je mobing? Da ne kasni, da poštuje stavke ugovora, da se kulturno odnosi sa našim suradnicima i ostalima, da drži do izgleda u pojavljivanju u javnosti, da joj se objasni što je pametno i smisleno govoriti u javnosti i medijima to je mobing??', završio je Boytronic. Da podsjetimo, Sara Elena napustila je ET nakon četiri mjeseca suradnje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene