Hit na internetu!

BAKICA JE ZVIJEZDA INSTAGRAMA "Tko mi je digao tlak, nek se javi!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Predsjednica srpskog parlamenta Maja Gojković ostala je zatečena nakon što je saznala da je njena 90-godišnja majka otvorila Instagram.

Da i oni starije životne dobi mogu ići u korak s novim tehnologijama najbolje dokazuje primjer 90-godišnje Savke Gojković. Superbaka pravi je hit na Instagramu gdje redovito objavljuje fotografije iz svakodnevnog života.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić "Kako si lijepa" Pogledajte fotografije zanosne supruge Matea Kovačića zbog kojih joj pišu da je najljepša na svijetu, odabrala je i pravi tren za poziranje!

No, ono što je zanimljivo u cijeloj priči je to što je Savka majka Maje Gojković, inače predsjednice srpskog parlamenta. "Mislim da je najstarija na toj društvenoj mreži, barem u Srbiji", rekla je predsjednica parlamenta i dodala da je upravo od novinara saznala da joj je majka aktivna na društvenim mrežama.

 

Unuci mi objašnjavaju u trendu #bestbydrdre

A photo posted by Savka Gojković (@savkagojkovic) on

Uz fotografije baka lavka često ostavi i pokoji duhoviti komentar što ovu bakicu čini posebno simpatičnom. "Tko mi je podigao pritisak nek se javi", stoji u opisu fotografije na kojoj baka Savka mjeri tlak.

 

Ko mi je podigao pritisak nek se javi

A photo posted by Savka Gojković (@savkagojkovic) on


Posebnu pažnju izazvala je i objava posvećena kćeri Maji na kojoj stoji "Moja kćer rijetko prilazi štednjaku". Uz duhovitu fotografiju baka Savka samo je kratko napisala da je to istina.

 

Istina

A photo posted by Savka Gojković (@savkagojkovic) on

Da baka Savka prati trendove pokazuje i jedna od posljednjih fotografija koja prikazuje torbe luksuznih modnih brendova kao što su Hugo Boss, Fendi, Prada i Furla uz koju stoji komentar "Slobodno birajte!".

 

Slobodno birajte

A photo posted by Savka Gojković (@savkagojkovic) on

 Unatoč tome što ju na Instagramu prati gotovo 650 ljudi, a taj broj sve više raste iz dana u dan, da je popularna baka je saznala od svoje kćeri Maje.

 "Zvala sam je navečer kada je priča objavljena u noviama i rekla joj: “Mama, pa ti imaš Instagram.” Ona mi je na to odgovorila: “Imam, što?”, na šta sam joj ja rekla: “Pa čitava država priča o tebi”, rekla je Gojković za Alo.rs i kroz smijeh dodala da ipak neće krenuti stopama svoje majke što se tiče otvaranja društvenih mreža. No, živi bili pa vidjeli.

 

Naslovna strana za Hello

A photo posted by Savka Gojković (@savkagojkovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene