Kakva životna priča

Od njemačkog logora do srpskog talent showa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poslušajte osamdesetogodišnjakinju iz Beograda koja je svojom pričom i pjesmom rasplakala mnoge. Ovo je bio aplauz koji je čekala cijeli život!

Anđelka Mandić Olgina ima osamdeset godina, dolazi iz Beograda i više je puta u životu gledala smrti u oči. Prijavila se na talent show 'Nikad nije kasno' gdje je odlučila pokazati koliko golem talent za pjevanje ima.

Pogledaj i ovo Nikolina Stepić (Foto: Nova TV) - 8 Zavodljiva Hrvatica Ova atraktivna i lijepa žena u savršenoj je formi, a umijeće trbušnog plesa naučila je putujući svijetom

'Kada se Jugoslavija raspala, ja sam ispala kolateralna šteta'

Ona je kćerka solunskog vojnika, a kao djevojčica nekoliko je godina provela u logoru. Bila je i siroče pa je dio života bila u jednoj ruskoj obitelji. Radila je i kao novinarka, a od istog joj je posla stradala kralježnica. Ova simpatična gospođa tečno govori engleski i ruski jezik, a pjevanjem se bavi više od četiri desetljeća.

REKORD koji nitko nije oborio - najprodavanija ploča bivše Jugoslavije

Ona je zaista dokaz da nikad nije kasno. Iza sebe ima uzbudljiv život koji je ukratko i ispričala žiriju pred kojim je morala pokazati svoje pjevačke mogućnosti.

Bosanska izvedba pjesme 'Hello'! Da je barem i Adele čuje

Anđelka je otkrila da je cijeli život prate suze, ali kako kaže vrijeme sanira sve rane. Zasigurno će i vas dirnuti njezina priča koju možete pogledati na 1:16:00 minuti ove snimke.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene