jeste li je gledali?

Obožavana obiteljska serija iz 90-ih proslavila je lijepu suprugu popularnog pjevača, a iz nje je umalo izbačena kada se fotkala gola

Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) Galerija

Serija "U sedmom nebu" u devedesetima je bila jako popularna, a u njoj se proslavila supruga pjevača Justina Timberlakea, glumica Jessica Biel.

Serija "U sedmom nebu" počela se prikazivati u kolovozu 1996. godine i brzo je stekla golemu publiku diljem svijeta, a pratila se i u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Severina i Petar Grašo izveli Virujen u te	 - 1 zaboravili ste je ovakvu Pogledajte kako su Severina i Grašo izgledali 2000. godine, njega nije teško prepoznati, ali ona je potpuno drugačija!

Topla obiteljska drama pratila je život obitelji Camden, odnosno pastora Erica, njegove supruge Annie i njihovo petero djece. Serija je pokrila širok spektar tema – od seksa tinejdžera i droge do alkoholizma, oružja i rasizma, pa su je kritičari iz sezone u sezonu opisivali kao sve realističniju, intrigantniju i zabavniju. Do posljednje, jedanaeste sezone, koja se emitirala 2007. godine, Eric i Annie svoju su obitelj povećali za još dva člana, pa naslov serije odgovara broju djece, kojih je u obitelji Camden bilo sedam.

Serija je proslavila glumicu Jessicu Biel, kojoj je to bila prva televizijska uloga. U seriji je glumila najstariju kćer obitelji Camden, Mary, a zanimljivo je da je njezinu mlađu sestru Lucy utjelovila glumica Beverley Mitchell, koja je u stvarnom životu dvije godine starija od nje.

Jessica je s vremenom navodno postala jako nezadovoljna zbog svoje uloge u seriji pa je na razne načine pokušavala dobiti otkaz, a to joj je umalo uspjelo kada je za časopis Gear pozirala u toplesu. Golišave fotke tada 17-godišnje Jessice, koja je za časopis lagala da je punoljetna, razbjesnile su producente serije, no ipak nisu s njom prekinuli ugovor i Biel je ostala Mary gotovo do samog kraja serije. Jedina sezona u kojoj se nije pojavila je posljednja, a do tada je već postala tražena glumica u Hollywoodu.

Jessica je danas u braku s popularnim pjevačem Justinom Timberlakeom, s kojim je prošle godine dobila drugo dijete, no to su uspjeli skrivati od javnosti čak šest mjeseci.

Biel je ostala prijateljica sa svojom televizijskom sestrom, koja je bila i na njezinu vjenčanju. Beverley Mitchell uz glumačku je ostvarila i karijeru county-pjevačice, no i dalje je najpoznatija po ulozi Lucy Camden. U srpnju prošle godine rodila je svoje treće dijete, nakon što je doživjela spontani pobačaj, pa danas sa suprugom Michaelom Cameronom ima dvije djevojčice i dječaka.

Zanimljivo je spomenuti da su glave obitelji Camden, Eric i Annie, u seriji utjelovili Stephen Collins i Catherine Hicks, koji su zajedno glumili i u "Zvjezdanim stazama". Collins je tumačio zapovjednika Willarda Deckera, a Hicks je utjelovila doktoricu Gillian Taylor.

Najstarijeg brata Matta Camdena u seriji je odglumio Barry Watson, koji je ostavio upečatljive uloge i u serijama "Što s Brianom" te "Tko je Samantha?". Prije nego što je dobio ulogu u seriji "U sedmom nebu", Watson je glumio i u HBO-ovu filmu "Napad na ženu od 50 stopa", a debitantsku ulogu ostvario je u crnoj komediji Kevina Williamsona "Podučavajući gospođu Tingle".

David Gallagher, koji je glumio srednjeg sina Simona Camdena, ostavio je svoj trag na velikom platnu ulogom u "Fenomenu", u kojem glume John Travolta i Robert Duvall. U hit-nastavku "Gle tko to govori" ponovo se udružio s Johnom Travoltom. Gallagheru je 1998. godine dodijeljena nagrada Teen Choice za ulogu u seriji "U sedmom nebu". Nominiran je za istu nagradu i 2004. godine. David je ostvario i uloge u serijama "Zakon brojeva", "Kosti" i "Smallville".

Glumačku ekipu serije prije godinu dana potresla je vijest o smrti Lorenza Brina, koji je glumio Sama Camdena. Glumac je u seriji bio skupa s braćom Nikolasom i Zacharyjem te sa sestrom Myrindom.

Lorenzo i njegov brat blizanac bili su na audiciji za seriju kada su imali tek pet mjeseci, a Sama i Davida Camdena glumili su do 2001. godine. Poginuo je u prometnoj nesreći u kalifornijskom San Bernardinu, a bila mu je samo 21 godina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene