Danas je neprepoznatljiva

Iza nje je potresna životna priča, ali sada je sve dodatno šokirala priznanjem kakvim se bizarnim poslom bavila u mladosti

Sinead O\'Connor (FOTO: Twitter) Sinead O\'Connor (FOTO: Twitter) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sinead O\'Connor (FOTO: Twitter) Sinead O\'Connor (FOTO: Twitter) +0 Sinead O\'Connor (Foto: Getty) Galerija

Sinead O'Connor šokirala je britansku, ali i svjetsku javnost priznanjem čime se to bavila u mladosti, a neki za to zanimanje nikada prije nisu ni čuli.

Irska glazbenica Sinead O'Connor šokirala je obožavatelje i javnost iskrenim priznanjem čime se bavila kao 16-godišnja djevojka kada se na zabavama pojavljivala odjevena u "nestašnu časnu sestru".

Danas 54-godišnja Sinead svojih se mladih dana prisjetila u emisiji Good Morning Britain i otkrila da je na zabavama koje je pohodila kao mlada djevojka imala ulogu takozvanog kisograma, odnosno kostimirane osobe kojoj je glavna uloga ljubiti ljude.

"Bila sam užasan kisogram jer sam bila vrlo sramežljiva. U Irskoj si u to vrijeme mogao pronaći posao bilo kada. Radila sam u pizzeriji, ali sam radila i kao kisogram. Najdraža mi je bila uloga nestašne časne sestre, nosila sam odjeću kakvu su imale redovnice, dugačku haljinu, ali straga je bila skroz izrezana. Čitala sam neke užasne pjesme na francuskom jeziku, a zatim bih nekom momku na glavu bacila gaćice", opisala je glazbenica.

Svoju je zanimljivu priču ispričala nakon što je nedavno preminulog glazbenika Princea prozvala zlostavljačem žena i tvrdila da ju je terorizirao i napao kada je tijekom 90-ih jednom prilikom posjetila njegovu vilu u Hollywoodu.

Prva asocijacija na singl "Nothing Compares 2 U" većini je upravo Sinéad O'Connor, koju je upravo proslavila obrada tog, dotad nepoznatog, Princeova hita i koja je tada postala bezvremenski hit.

No uskoro je njezina karijera krenula nizbrdo, a u privatnom životu nizali su se problemi, i to oni psihički. Godinama se borila s bipolarnim poremaćajem i depresijom, ignorirala je savjete liječnika, otkazivala turneje, a zbog svega je na kraju bila i hospitalizirana jer je nekoliko puta najavljivala kako će sama sebi oduzeti život.

Irskoj pjevačici navodno ni u djetinjstvu nije bilo lako. U televizijskom showu dr. Phila progovorila je o zlostavljanju koje je proživljavala od majke u posebnoj sobi za mučenje. Stravični detalji proživljeni u djetinjstvu očigledno su ostavili trajne posljedice na Sinéadino zdravlje i život.

Prije tri godine je na svom profilu na Twitteru podijelila objavu da više nije dio katoličke crkve i da je postala muslimanka. Promijenila je ime u Shuhada’ Davitt.

"Želim ponosno objaviti da sam postala muslimanka. Bio je to prirodni zaključak mojeg inteligentnog teološkog putovanja. Sve svete knjige vode prema islamu. Imat ću i novo ime. Zvat ću se Shuhada", napisala je tada pjevačica te objavila video na kojem uči muslimanski poziv na molitvu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) +7 Kelly Brook i njezin prsten (Foto: Profimedia) Celebrity Nekima je bila draža kao mršavica, no ova bujna ljepotica i dalje izgleda senzacionalno u badiću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene